Ne alakası var neden campaign kısmını ele alıyorsun sadece? BO7 nereden baksan BO3, yani 2015'ten beri gelen multiplayerı en iyi Call of Duty. Üstüne Black Ops oyunlarında zombies modu da oluyor ve zombies modu da BO4 yani 2018'den beri gelen en iyi zombies oyunu. İnsanlar BO7'nin ne kadar iyi olduğuna sonradan farkına vardılar, Amerika'da ocak ayının en çok satılan oyunu oldu zaten. Sezon 3-4 gibi tam popülerliğine ulaşır.

Bu arada CoD oyuncusuyum ama her çıkan CoD'u almıyorum tabii ki ve iyi olanı savunurum kötü olanı da gömerim yani Activision benim babam değil. Her CoD oyununun multiplayer kısmı da iyi olmuyor. Vanguard, BO6 ve mwıı bunların örnekleridir.

Allah Allah bende BO6'yı aşırı sevdim campaign olsun multiplayer olsun, ekstra olarak BO7 campaign direkt tartışmasız çöp, ekstra olarak yukarıdaki can barı falan da çok kötü duruyor.

Allah Allah bende BO6'yı aşırı sevdim campaign olsun multiplayer olsun, ekstra olarak BO7 campaign direkt tartışmasız çöp, ekstra olarak yukarıdaki can barı falan da çok kötü duruyor.

BO6 kötü sezon içerikleri ve oyunun kimliğini bozan saçma sapan kozmetiklerle çok kötü bir oyun haline geldi. Kötü haritalar vs. gelecekte de unutulur gider hatta şu an unutuldu bile diyebilirim. O oyunun şu an övünülebileceği tek kısmı campaign diyebiliriz, BO7'de ise tam tersi.

https://techolay.net/sosyal/konu/call-of-duty-black-ops-7-multiplayer-modu.181228/ incelemem vardı hatta. En büyük değişiklikleri kısaca başlıklarda yazdım.

Sbmm minimal derecede, lobiler maç bitince artık dağıtılmıyor, kapılar yok, tactical sprint yok, abuk sabuk kozmetikler yok, haritalar gayet iyi, scorestreakler güçlü, yeni mekanikler, sezon içerikleri büyük ve kaliteli, üstüne oyunda kasabileceğin tonla şey de var ve bu da oynama süreni arttırıyor. Parasını verirken en az acıdığım Call of Duty oyunu bu. Gelecekte bundan iyisinin gelmesi zor gibi (online olarak).

Son düzenleme: