Apple urunu alacak olsam sadece M4 islemcili Mac Mini'yi alirim. Onun disindaki urunleri ise arkadasima oneririm ama ben satin almam. Oneririm cunku parca kalitesi gercekten diger Windows cihazlara gore ileri. Fakat calistigim yazilimlari WINE falan da calistiramiyor ve ayni zamanda UNIX kullanmak istiyorum. x86 bir makine alip dual boot yapmak benim icin daha mantikli.
Parca kalitesi olarak tek rakibi Sony VAIO idi fakat odenen paraya gore legacy BIOS gibi cag disi muhabbetlerden bir turlu cikamadigi icin oldurdunuz ey kullanicilar. Sony'nin elinden cikti cikali da urunleri vasat. Elimdeki VPCF22S1E'yi bilen bilir; 2011'den 2024'e kadar orijinal bataryasi aktif olarak sorunsuzca dayandi.
Parca kalitesi olarak tek rakibi Sony VAIO idi fakat odenen paraya gore legacy BIOS gibi cag disi muhabbetlerden bir turlu cikamadigi icin oldurdunuz ey kullanicilar. Sony'nin elinden cikti cikali da urunleri vasat. Elimdeki VPCF22S1E'yi bilen bilir; 2011'den 2024'e kadar orijinal bataryasi aktif olarak sorunsuzca dayandi.