Muse

Uzman
Afişin tamamını paylaşıyorum. Ürünler en aşağıda fiyatlarıyla beraber.

Screenshot_20250923_011016_Chrome.webp

2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.

Pirinç kremasını almak istiyorum hocam sizce alınır mı?
Hocam pirinç unu al geç çok takmaya gerek yok.

2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.
Bütçe sıkıntın yoksa kolojen al güzel takviye.

Son düzenleme:
Pek bi faydası olmaz. Zaten kolajenin birazda olsa faydası için 3 ay kullanmak gerekiyor ve etki edip etmeyeceği kesin değil. supplementlerden üst düzey etki beklememek lazım.

Pek bir işe yaramaz paranı boş yere harcama. Zaten kolajenlerin işe yaraması için 3 ay kullanmak gerekiyor yarayıp yaramayacağıda aşikar. Eklem ağrıları için chondroitin içeren takviyelere bakabilirsin.

Hocam pirinçunu al geç çok takmaya gerek yok.

Bütçe sıkıntın yoksa kolojen al güzel takviye.

Hocam ahududulu kolojenin tadı çok kötü. Önceki siparişimde tester olarak yollamışlar 1 ölçek. Ne suda tam çözündü, ne de katlanılabilir bir tadı vardı. Tabi ki bu benim görüşüm. Bu yönden önermiyorum. Tadı, çözünmesi göz ardı edilip yararına bakılacak olursa o konuda bir bilgim yok. Ama bence protein barların tadı çok güzel. Özellikle tiramisulu olan kahveyle akıyor.

Arkadaş bu Protein Ocn dışında marka yok mu TR'de hep bu geliyor her yere. Çilekli önermem ama almak isteyen alabilir.