Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Pirinç kremasını almak istiyorum hocam sizce alınır mı?
roszd
Uzman
2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.
Hocam pirinç unu al geç çok takmaya gerek yok.Pirinç kremasını almak istiyorum hocam sizce alınır mı?
Bütçe sıkıntın yoksa kolojen al güzel takviye.2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.
Son düzenleme:
ProteinOcn bence alınmaz. Lakin bütçesi kısıtlı olanlar tercih edebilir.
roszd
Uzman
Hocam pirinçunu al geç çok takmaya gerek yok.
Bütçe sıkıntın yoksa kolojen al güzel takviye.
Protein tozuna ne diyosun hocam onu da alayım mı?
Hocam o paraya tavuk almak daha mantıklı. Hem işlenmemiş protein alacaksın hem toza kıyasla daha çok protein alıyorsun. Ama param var diyorsan al gitsin destekler her türlü.
yaktınbenimuharrem
Uzman
Pek bi faydası olmaz. Zaten kolajenin birazda olsa faydası için 3 ay kullanmak gerekiyor ve etki edip etmeyeceği kesin değil. supplementlerden üst düzey etki beklememek lazım.2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.
2.ayım yeni bitti sporda creatine kullanıyorum. Bu listeden protein tozu ve kolajen almayı düşündüm protein tozunu zaten düşünüyordum, kolajen de araştırdığıma göre eklem ağrıları vs iyi geliyormuş benim de biceps çalışırken bileklerim ağrıyor ona faydası olur diye düşünüyorum ne diyorsunuz hangilerini alayım bu ürünlerden.
Pek bir işe yaramaz paranı boş yere harcama. Zaten kolajenlerin işe yaraması için 3 ay kullanmak gerekiyor yarayıp yaramayacağıda aşikar. Eklem ağrıları için chondroitin içeren takviyelere bakabilirsin.
Hocam pirinçunu al geç çok takmaya gerek yok.
Bütçe sıkıntın yoksa kolojen al güzel takviye.
Hocam ahududulu kolojenin tadı çok kötü. Önceki siparişimde tester olarak yollamışlar 1 ölçek. Ne suda tam çözündü, ne de katlanılabilir bir tadı vardı. Tabi ki bu benim görüşüm. Bu yönden önermiyorum. Tadı, çözünmesi göz ardı edilip yararına bakılacak olursa o konuda bir bilgim yok. Ama bence protein barların tadı çok güzel. Özellikle tiramisulu olan kahveyle akıyor.
HOMELANDER
Yetkin
Arkadaş bu Protein Ocn dışında marka yok mu TR'de hep bu geliyor her yere. Çilekli önermem ama almak isteyen alabilir.