Bir dayı Bursa Metro'da müzik çalan gençlere saldırdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 996
  • Etiketler Etiketler
    müzik

995

Uzman
Dayıcım bu zor günlerde ekonominin kötü olduğu zamanda herkesin mutsuz olduğu bu dönemde bırakın milleti eğlendirmek isteyen gençleri niye dövecek gibi saldırıyorsun gençlere ayıp ediyorsun!

Toplu taşıma eğlence yeri değildir; derdi olan, hasta olan, başı ağrıyan birçok kişi olabilir; bu sesi tantanayı çekmek zorunda değil istemeyen birisi. Toplu taşımada uzaklaşma gibi bir şansı da yok milletin, açık bir alan olsa neyse diyeceğim. Tepki bir sert ama haksız değil tam olarak.

Tepkisi aşırı gereksiz ama haklı.

İfadeler: 995
Bursa'da müzik çalanlardan birine metroda denk gelmiştim. Çalıp sonra para istiyorlardı destek olur musunuz diye. Amca zaten bir şeyden sinirliyse ondan sonra daha da sinirlenmiş olabilir. Başı filan ağrıyor da olabilir. Şahsen ben müzik çalanın yerinde olsam inip bir dahaki metroya binerdim. Hakaret her durumda çözüm değildir.

Müzik dinlemek isteyen kulaklığını takıp dinler zaten. Neden metroyu Flash TV stüdyolarına çeviriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…