Detaylar
Kim cevapladı?Toplu taşıma eğlence yeri değildir; derdi olan, hasta olan, başı ağrıyan birçok kişi olabilir; bu sesi tantanayı çekmek zorunda değil istemeyen birisi. Toplu taşımada uzaklaşma gibi bir şansı da yok milletin, açık bir alan olsa neyse diyeceğim. Tepki bir sert ama haksız değil tam olarak.
- Makaleler
- 10
Düzgün terbiyeli şekilde yapsaydı haklıydı dayımız. Kendi kendini haksız duruma düşürmüş.
- Makaleler
- 7
Başlık troll başlıkmış haha
Dayı haklı.
Darth Maul
Deneyimli
Türkiye eskiden böyle değildi.
- Makaleler
- 3
Muhtemelen adamın tek suçu beyinlerini kullanıp insanları kendi başlarına rahatsız etmemeyi beceremeyen kişilere "Gençler biraz sessiz olun." demesiydi. Sık sık denk gelmediğimiz şey değil.
Bursa'da müzik çalanlardan birine metroda denk gelmiştim. Çalıp sonra para istiyorlardı destek olur musunuz diye. Amca zaten bir şeyden sinirliyse ondan sonra daha da sinirlenmiş olabilir. Başı filan ağrıyor da olabilir. Şahsen ben müzik çalanın yerinde olsam inip bir dahaki metroya binerdim. Hakaret her durumda çözüm değildir.
- Makaleler
- 1
Müzik dinlemek isteyen kulaklığını takıp dinler zaten. Neden metroyu Flash TV stüdyolarına çeviriyorsunuz