Adam da haklı. Metro kalabalık bir yer. Oradaki insanlar rahatsız olabilir. Kulaklık takıp istediği müziği dinleyebilir. Ama yine de tepki verecekse sakince güzelce yapılmalı. Tepkiyi büyük verirsen tartışma çıkabilir. Sonra o tartışma kavgaya dönüşebilir. Herkes sinirli bu ülkede.

Hocam saldırma anı nerede? Herif videoya göre saldırmamış. Gereksiz bir mevzu olmuş. Şahsen ben olsaydım uğraşmazdım ve direkt aynen amca haklısın der geçerdim. Dışarıda kimin cebinde kimin elinde ne olduğu belli değil artık, gerek yok.

Toplu taşımada kulaklık takmayanladan ve saatlerce telefonla konuşanlardan nefret ediyorum. Genelde ya lise ögrencileri ya da kadınlar oluyor. Ne bitmez akraba çekiştirmesiymiş, anlayamadım.

Ögrenci oldukları için grup halinde dolaşırlar. Sokaktaki grup halinde gezen köpekler de aynı saldırganlıgı sergiliyor. İnsan olmaları dışında fark yok. Sorun şu kimse sesinin çıkarmamış. Dayıya 2-3 kişi daha destek olsaydı eyvallah çekerlerdi.

Hocam saldırma anı nerede? Herif videoya göre saldırmamış. Gereksiz bir mevzu olmuş. Şahsen ben olsaydım uğraşmazdım ve direkt aynen amca haklısın der geçerdim. Dışarıda kimin cebinde kimin elinde ne olduğu belli değil artık, gerek yok.
0:15 saniye de bir saldırı anına geçiyor dövecek gibi dayı ama sonra frenliyor kendini. Fakat konu başlığın da biraz abarttigim doğrudur kusura bakmayın değerli hocalarım.

Kesin küçükken bisikletini çalmışlardır....araştırılmalı!

1708348827324.webp