Spor yapıyorum zaten sadece ufak bir cheat day yaptım sonra temiz beslenmeye devam.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum 40
Üstün
Spor yapıyorum zaten sadece ufak bir cheat day yaptım sonra temiz beslenmeye devam.
Ufak bir cheat day (5000 kalori)
Tahmini bir kalori hesabı yapayım:
Hocam bu cheat day değil, final boss cheat meal olmuş. Birkaç gün yürüyüş, bol su ve sebze takviyesi iyi gider. Obez olmazsın bir de.
- 2 döner dürüm = ortalama 1600 kcal (800 kcal X 2)
- 1 çiğ köfte dürüm = ortalama 500 kcal.
- 1 ayran (200 ML) = 50 kcal.
- 4 altınbaşak tahıl cipsi (4x40G paket) = 880 kcal (220 kcal X 4)
- 3 nogger dondurma = 750 kcal (250 kcal X 3)
- 3 boom boom dondurma = 720 kcal (240 kcal X 3)
- 1 Milka kurabiye = 500 kcal.
- 1 Tadelle bar çikolata = 250 kcal.
- 1 probis = 110 kcal.
- 1 muz (orta boy, 120G) = 105 kcal.
- 400 gr dana eti (yağlı, pişmiş) = 1000 kcal (250 kcal X 4)
Hocam tahmini protein ve karb değerlerini zahmet olmazsa yazabilir misiniz et 50 gr bu arada peder sağ olsun yemiş çoğunu 150 gr üstü aldıysam iyi protein.
Benim bir yakınım daha geçen 20 günlük evli aynı sizin gibi kalp krizi geçirdi. Aşırı tehlikeli, bakın şiddetle öneriyorum bu öğünü acil olarak azaltın ve boyu uzatmaya başlayın. Bu yaşta da bu boy çok kısa zaten. Ben bile 15 yaşındayım 1.80'im. Basketbol falan oynayın. Hayatınız mahvetmeyin.
Basketbol boy uzatmaz. Sadece uzatırmış gibi yardımcı olur. Asıl uzatan şey yüzme.
1. dereceden obeziten var. Bu iyi değil. Bir an önce kilo ver. Morbid obeze kadar gidersin bu gidişle.
@Uyuyan Sincap hocam sizin de görüşünüzü almak isterim.
Uyuyan Sincap 40
Üstün
Basketbol boy uzatmaz. Sadece uzatırmış gibi yardımcı olur. Asıl uzatan şey yüzme.
1. dereceden obeziten var. Bu iyi değil. Bir an önce kilo ver. Morbid obeze kadar gidersin bu gidişle.
Genetik olarak yüzde 98 kaç cm olacaksanız olursunuz. Yüzde 2 yaşam şeklidir. Yani Max 1 2 cm fark eder düzenli hareketli yaşam ve beslenme. Kalori tarafını soruyorsanız 6000 kalori civarını yemek de takdir edilesi hocam. Afiyet bal kolesterol olsun ne diyim
Bende 169 boy 95 kilo mandayım hocam. Ye gitsin öte tarafa mı götüreceğiz ya. Benim dedem şekerli tatlıları yedi yedi 65 yaşında şekerden ve alzheimerden gitti. Ama sonuçta Atatürk'ten, Hz Muhammed'ten bile fazla yaşadı adam. Üstelik hayat boyu ne istiyorsa da yedi. Malını yiyip ölecen derdi.
Tabii ki sağlıklı yaşamın size daha iyi bir kondisyon, daha az terleme, daha rahat ölme gibi faydaları olabilir. Ama kim bilir belki genetiğinizde kanser vardır sağlıklı da olsanız kanserden ölürsünüz. Yani illede fazla kilo sizi öldürür diyemeyiz. Risk artar. Umarım ben diyetisyen falan olmam doktor böyleyse hasta nasıl olur acaba
Son düzenleme:
Bende kas kütlesi de var hepten öyle armut değilim dışardan bakınca obez de göstermiyorum
Yeni konular
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-