Hepsiburada Bir satıcı sahte RAM gönderdi!

Hepsiburada satıcısına bir şey demedim. Hepsiburada dolandırıcıları barındıram bir firma benim için. Tek vukuatları anlattığımla sınırlı değil.

Bu yüzden alışverişlerimin %90'ı kadarını resmi satıcıları seçerek yapıyorum.

Konuyla alakasız mesajlar doluşmuş ona mı güleyim Hepsiburada'nın Trendyol'dan daha güvenilir olduğunu yazanlara mı

@ardaw Konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Konuyla alakasız mesajlar doluşmuş ona mı güleyim Hepsiburada'nın Trendyol'dan daha güvenilir olduğunu yazanlara mı

@ardaw konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Güvenilirlik sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol
Yüzlerce alışveriş deneyimlerime dayanarak söylüyorum , sen neye dayanıyorsun?

Güvenilirlik sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol
Yüzlerce alışveriş deneyimlerime dayanarak söylüyorum , sen neye dayanıyorsun?
Binlerce alışveriş deneyimi. Gıda ve kıyafet da dahil sadece elektronik değil. Hepsiburada'dan önce daha çok firma var

Binlerce alışveriş deneyimi. Gıda ve kıyafet da dahil sadece elektronik değil. Hepsiburada'dan önce daha çok firma var

Dediğin sadece tekstil ürünlerinde geçerli, elektronik ürünlerde Hepsiburada çok çok daha iyi.

Sahte olduğu kanısına nasıl vardılar? Orayı yazmamışsın.

Kingston teknik ekibinin mailleri var hocam fotoğraflarını ve adresimi istemişlerdi en sonunda sahte olduğunu tespit ettiler fotoğraflardan. Bi de alakasız ama uzak Doğu'dan yanıt yapılıyordu gece 4 de maillerime dönüş yapıyorlardı.

İade kabul etmeyin, değişimini isteyin hocam. Hepsiburada'yı sıkıştırın özellikle. Tüketici hakem heyetine başvurma hakkınızda var fakat ben artık oraya da güvenmiyorum.
Geçmiş olsun.

İade yapıldı hocam birkaçı gün önce ama belki müşteri hizmetlerine yazmayı deneyebilirim para iadesi bankada takılmıştır muhtemelen hala vaktim olabilir. Amazon'dan 3600 MHz olanını alacağım yoksa 4800TL...

Hocam Kingston'un onay maili var zaten Hepsiburada'da o maili de ilettim daha fazla detay isteselerdi yine verebilirdim ancak mağazanın hala satış yaptığını görebiliyorum açıkçası hiç güven vermiyor. Öyle vir güven ki hakan fidan güveni gibi hocam.

Üzerinde garanti etiketi vardı yani ama bilmiyorum yanında bir garanti kağıdı gönderilip gönderilmediğini ama ben iade için ürünü teslim ettipimde sadece plastik kutusuyla teslim ettin içinde de Kingston kullanım kılavuzu kağıdıyla beraber sadece o kadar.

@ardaw konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Hocam bilgisayar olmayınca öyle siteye gireyim bakayım alışkanlığı olmuyor unutmuşum gönderdiğini kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Merhaba,
Sahte ise işin içine dolandırıcılık ta giriyor! Ayrıca para iadesi için güncel fiyat seçeneği dışında para iadesi kabul etmeyin. Orijinal olanın gönderimini isteyin. Tüketici hakem heyetine baş vurun RAM'in orijinal olmadığını kanıtlar belge ile biraz uzun sürüyor. İster iseniz aynı süreçte savcılığa dolandırıcılık şikayetinde bulunun.
Biraz uğraşırsınız ama sonunda güncel fiyattan paranızı alırsınız. Ettiğiniz masraflar ile birlikte.
Ben aldım farklı bir süreçte. Siz de alırsınız. Hatta sizde dolandırıcılık olayı da var. Peşini bırakmayın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…