Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İdrar yapma sorunum vardi bir donem bira iciyordum kafa iyi olunca rahatlatiyordu. Onun haricinde bir faydasini gormedim. Oyle cok icen biri degilim yilda bir kez gider kırmızı alirim alkol orani en yuksek olandan ve malt birayla karistirir icerim yanina da eski kaşar guzel bir muzik acarim o kadar rahatlatici oluyor ki ama fazlasi zarar. xD
Biranın kalp sağlıgına ve kabızlıga iyi geldigini okumustum ne kadar dogru bilemiyorum. Not: Haftada 2 kere 3 adet efes extra tüketiyorum.
Genelde arpa malt'tından oluşan bir içecek. Abartılmadığı sürece faydalı denebilir ama dediğim gibi abartıldığı takdirde alkolün açabileceği sayısız sorun var. Bu arada içtiğiniz bira miktari gayet zararsız fakat efex extra sarmadı.
dunkirk
Becerikli
Biranın kalp sağlıgına ve kabızlıga iyi geldigini okumustum ne kadar dogru bilemiyorum. Not: Haftada 2 kere 3 adet efes extra tüketiyorum.
Biranın iyi geldiğine dair pek bilimsel veri yok. Bazı söylentiler biranın içerdiği doğal maddeler nedeniyle bağırsak sağlığına biraz olumlu etki edeceğini ileri sürse de alkolün idrar söktürücü etkisi vücudu dehidre edeceğinden bu durum kabızlığı daha da kötüleştirir. (İçtiğiniz miktarda bu sorunları yaşayacağınızı sanmıyorum.)
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Makul ölçülerde tüketmek ciddi zararlar vermiyor. İçerdiği şerbetçiotu, maya, pirinç vs. gibi maddelerin vücuda az da olsa yararı var. Fakat içinde az miktar da olsa alkol olması diğer yararları nötrlüyor. Bunu da fazla tükettiğin zaman zararları ağır basıyor. Alkol vücut için yüzde 2 de olsa 70 de olsa zararlıdır, çünkü etanol toksik bir maddedir.
Eagles
Üstün
Bira sağlığa yararlı değildir. Şekeri yükseltir, beyin hücrelerini öldürür, kalp sağlığına zarar verir. Düzenli çok tüketirsende, siroza kadar yol alır karaciğere zarar verir.
Biz eskiden araba temizliğinde bazı yerlerde bira kullanırdık.
Biz eskiden araba temizliğinde bazı yerlerde bira kullanırdık.
Matrix
Uzman
Genelde arpa malt'tından oluşan bir içecek. Abartılmadığı sürece faydalı denebilir ama dediğim gibi abartıldığı takdirde alkolün açabileceği sayısız sorun var. Bu arada içtiğiniz bira miktari gayet zararsız fakat efex extra sarmadı.
Neden Tuborg kirmizida olur mu
Yeni konular
-
-
Elektronik ASUS ROG STRIX LC360 sıvı soğutucu 6.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
38x55mm bir görsel nasıl A4 sayfasına birebir şekilde aktarılabilir?
- Baby Driver
-
Dinlenme tesislerinde dinlenen yavru kedi | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-