Biranın kalp sağlıgına ve kabızlıga iyi geldigini okumustum ne kadar dogru bilemiyorum. Not: Haftada 2 kere 3 adet efes extra tüketiyorum.
Bira ayda 1-2 kez en fazla içildiğinde zararı önemsenmeyecek derecede zararsız bir alkol türü. Aslında "içki" demek bile ayıp olur bira gibi bir içeceğe, arpa suyu :D "Bir kere bile içsen çok zararlı" diyenlere aldırış etme. Aşırı sık tüketmedikçe zararı önemsiz. Siz aşırı tüketiyorsunuz.

Düzenli tüketimde ilerleyen zamanda memelerin ve göbeğin bağımsızlığını ilan ediyor. Onun dışında vücut organına bir zararı olsa günlük 5-6 tane içen adamlar şimdiye vefat ederlerdi.

Bira ayda 1-2 kez en fazla içildiğinde zararı önemsenmeyecek derecede zararsız bir alkol türü. Aslında "içki" demek bile ayıp olur bira gibi bir içeceğe, arpa suyu :D "bir kere bile içsen çok zararlı" diyenlere aldırış etme. Aşırı sık tüketmedikçe zararı önemsiz. Siz aşırı tüketiyorsunuz.

Haftada 2 kere 3 bira aşırı oldugunu düsünmüyorum. Huzurum kalmadi fani dünyada:D

Biranın kalp sağlıgına ve kabızlıga iyi geldigini okumustum ne kadar dogru bilemiyorum. Not: Haftada 2 kere 3 adet efes extra tüketiyorum.
Çok doğru hocam. Özellikle tuttuğunuz parti ile çok alakalı. Eğer ki tuttuğunuz partide ampul var ise ölümsüzlük ilacı olduğu da söyleniyor. Mutlaka günlük 3 litre almakta fayda var. Ancak birsürü ok var ise alerji yapabiliyor. Hatta ölüme bile sebep olabiliyor.

Haftada 2 kere 3 bira aşırı oldugunu düsünmüyorum. Huzurum kalmadi fani dünyada:D
Ya zaten haftada 3 kere içmek öyle yine aman aman bir tehlike yaratmaz. Fazlalıktan kastığım yani bu işte 'tehlike' eşiğine geçiyorsunuz, ona göre fazla. Ayrıca göbek yapar hocam, bence en buyuk sorunu bu biranın :D

Her şeyin Fazlası zararlı evet Kararı ise Faydalıdır.
Kararlı alılan her şeyin Faydaları insan sağlığı için önemli rol almaktadır
Araştırmalısın...

En bilinen faydası, böbrek taşı oluşumunu engelliyor olması, mevcut taşı da düşürmeye yardımcı olduğu.

Alkole zararlı diyenler, her şeyin fazlası zarar. Ayrıca organik en ufak bir şey kalmadı, yediğimiz şeylerin hangisi faydalı ki?