Detaylar
Kim cevapladı?Hesabınıza bir şey oldu mu? 13 yaşından büyüksünüz sanırım değilim dediğinize göre.Instagram'da biri 13 yas alti diye sikayet etmiş fakat 13 yaşında değilim ne yapabilirim?
Destek bölümünden fotoğrafınızı ve kimliğinizi yükleyin.Instagram'da biri 13 yas alti diye sikayet etmiş fakat 13 yaşında değilim ne yapabilirim?
Hesabınıza bir şey oldu mu? 13 yaşından büyüksünüz sanırım değilim dediğinize göre.
Evet oyleyim.
Destek bölümünden fotoğrafınızı ve kimliğinizi yükleyin.
Destek bölümünü bulamıyorum.
Evet bu çözer, hesabınıza bir şey olduysa böyle kanıtlayabilirsiniz. Twitter'da da aynı olay olduğunda çözmüştüm böyle.Destek bölümünden fotoğrafınızı ve kimliğinizi yükleyin.
Tamam anladıgım kadarıyla isterlerse benden fotoğraf gondereceğim ama benim boyum kısa bir sıkıntı çıkar mı?
Hayır boy önemsiz, kimliğinizdeki fotoğrafınıza benzeyin yeter.Tamam anladıgım kadarıyla isterlerse benden fotoğraf gondereceğim ama benim boyum kısa bir sıkıntı çıkar mı?
Hayır boy önemsiz, kimliğinizdeki fotoğrafınıza benzeyin yeter.
Ben selfimi gönderirim sadece kimlik fazla.
Hayır boy önemsiz, kimliğinizdeki fotoğrafınıza benzeyin yeter.
Sadece kimlik mi selfie mi?
Son düzenleme:
Hesabınız askıya mı alındı bilmiyorum. Biri de beni taklit diye şikayet etmişti. Instagram'a defalarca kez ulaşmaya çalıştım olmadı. 2 hesap vardı bir tanesini herhalde artık tamamen silmişler kullanıcı adı bile alınabiliyor. Diğerini ise zor da olsa bir şekilde alıp kendi kararım ile kapattım. Yardım etmiyorlar kimseye istediğiniz kadar kimlikte atsanız selfie de atsanız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-