Ben ne yazmışım adam gelip emek veren karşılığını alır diyor. Yani şunu demeye çalışıyor kardeşim bazıları doğuştan şanslı sen değilsin deli dana gibi çalışacaksın sinir krizlerine de gireceksin ama o emeği vereceksin yoksa o doğuştan şanslı bebenin seviyesine gelemezsin. Hayır kardeşim. Ben emek vermemeyi seçiyorum. Ben hayatı yaşamaya değer bulmamayı seçiyorum. Sonucunda mutsuz olduğum sayısız emeğin yine sonucunu mutsuzlukla almaktansa bu berbat yaşamda hiçbir şeyi seçmemeyi seçiyorum.
Zorttiri zort zort, bir kendini dertli sanma dostum. Kimse hayalini kurduğun şartlarda doğup büyümüyor, inan senin gibi olup da burada paylaşmak istemeyen bir sürü insan vardır.

Bunu derdini küçümsemek için yazmadım, hani varya bir söz: "Dert penis gibidir, herkes en büyüğü kendinde sanar" diye. Onun gibi düşünebilirsin, sabır diliyorum. Umarım sıkıntılı sürecin en tez vakitte biter, lakin çalışmasının karşılığını er ya da geç alır insan. Sadece devam et dedim, sınava çalıştığını bildiğim için, bunalıma girdiğini bildiğim için.

Komedi olan da konuya "Bunların bir karşılığı olacak mı?" yazman. Hayatında başarılar.

Zorttiri zort zort, bir kendini dertli sanma dostum. Kimse hayalini kurduğun şartlarda doğup büyümüyor, inan senin gibi olup da burada paylaşmak istemeyen bir sürü insan vardır.

Bunu derdini küçümsemek için yazmadım, hani var ya bir söz: "Dert penis gibidir, herkes en büyüğü kendinde sanar" diye. Onun gibi düşünebilirsin, sabır diliyorum. Umarım sıkıntılı sürecin en tez vakitte biter, lakin çalışmasının karşılığını er ya da geç alır insan. Sadece devam et dedim, sınava çalıştığını bildiğim için, bunalıma girdiğini bildiğim için.

Komedi olan da konuya "Bunların bir karşılığı olacak mı?" yazman. Hayatında başarılar.

Olay sınava çalışmam değil. Son şansımdı sınav sadece. Onu da başaramayacağım büyük ihtimal. Her neyse sınava çalıştığımı bildiğin için buna karşılık dediysen onu pardon. Olayın o olmadığını bil sadece.

Ben ne yazmışım adam gelip emek veren karşılığını alır diyor. Yani şunu demeye çalışıyor kardeşim bazıları doğuştan şanslı sen değilsin deli dana gibi çalışacaksın sinir krizlerine de gireceksin ama o emeği vereceksin yoksa o doğuştan şanslı bebenin seviyesine gelemezsin. Hayır kardeşim. Ben emek vermemeyi seçiyorum. Ben hayatı yaşamaya değer bulmamayı seçiyorum. Sonucunda mutsuz olduğum sayısız emeğin yine sonucunu mutsuzlukla almaktansa bu berbat yaşamda hiçbir şeyi seçmemeyi seçiyorum.
Kendini "doğuştan şanslılarla" kıyaslamaya devam et, bu mentalle bir nane olmayacağına garanti veriyorum bak sana. Osman efendi, o tren kaçalı yıllar oluyor. Bak benden kaç yaş büyüksün, yaşından da emin değilim. Böyle şeylere takılıp kalmamalısın, her konuda böyle. En azından kendimi geliştirebildiğim çoğu konudaki deneyim bu. Huzura da erişemezsin, en azından kendini hâla şans faktörünün az olduğu içun başkalarıyla kıyasladığın sürece.

Olay sınava çalışmam değil. Son şansımdı sınav sadece. Onu da başaramayacağım büyük ihtimal. Her neyse sınava çalıştığımı bildiğin için buna karşılık dediysen onu pardon. Olayın o olmadığını bil sadece.
Elbetteki o değil, benim için de 200 sorudan fazlası, sınav birçok şeyin kapısı. Ama çalışmaktan başka hiçbir seçeneğim yok, bugün 3K isteyen birisi olarak 60 net TYT getirdim. Normalde 95 geliyor. Zırladım ama hâla masa başındayım. Çünkü zırlamanın getirisi yok, bir an önce kendini kurtarmaya bak. Hangi sınava gireceğini bilmiyorum ama daha çok vakit var. Hayatında başarılar.

Su akar yolunu bulur. Hiçbir şeyi sorgulamıyorum, yapmam gerekeni yapıyorum.
Birilerine bel bağlamıyorum. Kısacası kendi mutluluğum için uğraşıyorum. Olumsuz şeylere gereğinden fazla önem verince birçok şeyi kaçırıyoruz.

Tıp hukuk hariç üniversite okuman hiçbir işine yaramaz. Hadi üniversite mezunu oldun sadece uzaktan çalışırsın topluma asla giremezsin. Kimse sana değer vermiyor toplumun en alt sınıfındasın. Benim dini ya da ailevi sebeplerim yok korktuğum için kendini gebertemiyorum.

Tıp hukuk hariç üniversite okuman hiçbir işine yaramaz. Hadi üniversite mezunu oldun sadece uzaktan çalışırsın topluma asla giremezsin. Kimse sana değer vermiyor toplumun en alt sınıfındasın. Benim dini ya da ailevi sebeplerim yok korktuğum için kendini gebertemiyorum.
Diş 😆
Ayrıca kaliteli bir ünide mühendislik çok işinize yarar, maymun maymun ünilerle kaliteli teknik üniversitelerdeki eğitim de diploma da bir değil.