mr.esat 68
Üstün
Zorttiri zort zort, bir kendini dertli sanma dostum. Kimse hayalini kurduğun şartlarda doğup büyümüyor, inan senin gibi olup da burada paylaşmak istemeyen bir sürü insan vardır.Ben ne yazmışım adam gelip emek veren karşılığını alır diyor. Yani şunu demeye çalışıyor kardeşim bazıları doğuştan şanslı sen değilsin deli dana gibi çalışacaksın sinir krizlerine de gireceksin ama o emeği vereceksin yoksa o doğuştan şanslı bebenin seviyesine gelemezsin. Hayır kardeşim. Ben emek vermemeyi seçiyorum. Ben hayatı yaşamaya değer bulmamayı seçiyorum. Sonucunda mutsuz olduğum sayısız emeğin yine sonucunu mutsuzlukla almaktansa bu berbat yaşamda hiçbir şeyi seçmemeyi seçiyorum.
Bunu derdini küçümsemek için yazmadım, hani varya bir söz: "Dert penis gibidir, herkes en büyüğü kendinde sanar" diye. Onun gibi düşünebilirsin, sabır diliyorum. Umarım sıkıntılı sürecin en tez vakitte biter, lakin çalışmasının karşılığını er ya da geç alır insan. Sadece devam et dedim, sınava çalıştığını bildiğim için, bunalıma girdiğini bildiğim için.
Komedi olan da konuya "Bunların bir karşılığı olacak mı?" yazman. Hayatında başarılar.