Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
9
18 yaşındayım boyum artar mı?
Boyum şu kadar olur mu?
Boyum 180 87 kilo obez miyim?
Gibi konular onaylanmasın.
Bugün 3. karşılaşmam bu. Biri açınca öbürü açıyor. Bu da forumun gereksiz yere kirlenmesine yaratıyor.
(Şahsî görüşümdür.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 38 Eksi
Bence de bu konular onaylanmamalı. Çok merak ediyorsa internetten araştırabilir hem de bu konulardan başka forumlarda 1000 tane açılıyor. Birçok yerde var, yeni yeni konular açmaya gerek yok.

Öteki Sosyal'de teknoloji forumuyuz, bu tarz içeriklerin yeri yok demiştim zamanında ancak kabul edilmediği gibi aksine taşlandım. Birilerinin boyu, kilosu ya da pipisinin gelişimini dikkate alıyorlar. Memnun değilsen görmezden gel dediler. Bu tarz içerikleri görünce kendimi yormadan kişiyi uzay boşluğuna gönderiyorum.

Kanka eğer uzayamayacaksan git doktora eskiden bende böyle bir konu açmıştım, uzarsın falan dediler onun yerine doktora gittim. Eğer sıkıntın varsa doktora git.

Konuyu açanların çoğu zaten çocuk. Ailesiyle iyi geçinemeyenler var, hangi doktora gideceğini bilmeyenler var, danışacak kimsesi olmayabilir. Neden bu kadar battı bu olay? O zaman sağlık bölümü de kapansın. "18 yaşındayım 20lik dişim ne zaman çıkar?" , "babama stent takılacak nasıl oluyor?" Gibi sorular da var. Bunların da cevabı çok belli. Ama insan "robot" olmayan kişilerden, aynı dertten muzdarip olan bireylerin fikirlerini almak istiyor...

Bilmediğiniz bir şey var, bu konuların hepsi bu forumun faydasına.

Bu tarz şeyler aratılıyor Google üzerinde ve bu forumdaki açılmış konular gözüküyor, bu sayede üye ve ziyaretçi akışı sağlanıyor foruma. Ne kadar böyle konular açılırsa o kadar bu foruma fayda edecek aslında, evet kaliteyi düşürüyor mu düşürüyor ama böyle bir açıdan da bakmak lazım.

Yoksa o kadar zor bir şey değil böyle konuları yasaklamak, yönetim de yasaklamıyor çünkü bir getirisi var öyle ya da böyle.