Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
9
18 yaşındayım boyum artar mı?
Boyum şu kadar olur mu?
Boyum 180 87 kilo obez miyim?
Gibi konular onaylanmasın.
Bugün 3. karşılaşmam bu. Biri açınca öbürü açıyor. Bu da forumun gereksiz yere kirlenmesine yaratıyor.
(Şahsî görüşümdür.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 38 Eksi
Göbek deliği de dahildir buna.

Konuyu açanların çoğu zaten çocuk. Ailesiyle iyi geçinemeyenler var, hangi doktora gideceğini bilmeyenler var, danışacak kimsesi olmayabilir. Neden bu kadar battı bu olay? O zaman sağlık bölümü de kapansın. "18 yaşındayım 20'lik dişim ne zaman çıkar?", "babama stent takılacak nasıl oluyor?" gibi sorular da var. Bunların da cevabı çok belli. Ama insan "robot" olmayan kişilerden, aynı dertten muzdarip olan bireylerin fikirlerini almak istiyor...

Hocam orası ayrı haklısınız ama. Bugün 4 oldu bu. Tamamen forumu kirletmek amacı ile yapıyorlar resmen. Bu Entry'yi açtıktan 10 dakika sonra göbek deliği konusu bile açıldı.

Son düzenleme:
Göbek deliği de dahildir buna.

Hocam orası ayrı haklısınız ama. Bugün 4 oldu bu. Tamamen forumu kirletmek amacı ile yapıyorlar resmen. Bu Entry'yi açtıktan 10 dakika sonra göbek deliği konusu bile açıldı.

Göbek deliği beni koparttı zaten. O mesajı yazmasaydım keşke dedim kendi kendime. 🤣🤣🤣 ama insanlara yardım etmeyi sevin. Cevabını ver, konuyu takipten çıkar. Ya da hiç sallama 1 saate konu düşüyor zaten. Takmayın böyle şeyleri.

Çok saçma konular açılıyor ve bunlar sürekli onaylanıyor. Biz bir konu açacağımız zaman "tartışma yaratabilecek konu" olarak görülüyor. Bu konular, siyaset ve felsefedeki "Tanrı kaya yaratsa şu olur mu" konularının net yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Boy-Kilo konuları ve sağlık konuları da bu forumda olmamalı zaten. "Şu ameliyatı olmalı mıyım", "Boyum ve kilom şu spora başlamalı mıyım" konuları için eğitim alan bir sürü insan var. Her insanın metabolizmasına vücut yapısına vs. göre bunlar değişiklik gösteriyor. Gidip uzmanlarla görüşülmesi gereken konuları buraya açmanın ne gibi bir faydası var anlamıyorum.

İnsanların garip takıntıları olabilir mesela "göbek deliğimin 1 santim sağda olması" konusunu saçma bulabilirsiniz fakat o adam onu garip bir şekilde takmış olabilir ve bunu forumda sorarak insanların düşüncelerini almak isteyebilir. Böylece kendini rahatlatmış olur. Evet, bazı konular gerçekten troll, fakat troll olmayanlarda vardır. Ben o yüzden bu öneriyi doğru bulmuyorum. Önceden çok göz kırpıyor muyum diye takıntı yapıp gözümü kırpamamıştım adam gibi 1 hafta boyunca. Bunun gibi örneğin.

Yasakçı zihniyete hayır diyorum.
Hepsinin de cevabı o kadar belli ki. Kardeşim ben nerden bileyim senin boyun ne kadar uzayacak, açıp genlerine mi bakıyorum? Ya da VKİ hesaplamak o kadar mı zor? Ben de böyle konuların açılmaması taraftarıyım.
VKİ diye bir şeyin var olduğundan haberi olmayan insanlar olabilir.