ornitorenk

Uzman
Kafamı taşıyamıyorum gibi bir his veriyor bazen. Zaten uyandıktan sonra sırt/boyun ağrısı cabası. Ortopedik yastık aldım ama 14 cm yüksek geldi galiba o da pek etki etmedi. Boyun ağrısı yetmezmiş gibi baş ağrısı da yapıyor. Kafamın arka tarafında baskı hissediyorum sürekli. Neredeyse 2 haftadır aralıksız devam ediyor. Doktora anca bayramdan sonra giderim ama bu yaşadığım şeyler normal mi onu bilemiyorum. 2 haftadır egzersizleri yapıyorum ama nafile. Biraz telefona baksam ya da PC başında dursam kötü olmaya başladım. Gittik bir de 4-5 ay dumbell ile serbest ağırlık çalıştık bir sürü omuz press yaptık onun da etkisi olmuştur bu sürece. Boyundan itişler iyi gelmiyor sanırım.

C5 C6 fıtık var yırtık boyun taşıyamama olayı boyun kasları güçsüzlüğünden ve yatakta telefon vb. bakmak yanlış yastık pozisyonu bunu etkileyebiliyor boyun çevirirken takır tukur sesler var bende ayrıca yanlış mekik gibi boyun zorlayan hareketler de fıtığa neden olabiliyor.

Boyun düzleşmesi, bende var ağrı olduğunda ısıtıcı krem sür, boyun hareketi yap, buzluktan buz al ağrıyan yere baskı yap. Sıcak tutmaya çalışın, sıcak havada terlerseniz polo yaka tişörtle boyununuzu mümkünse muhafaza etmeye yoksa ağrısı felaket. Şimdiden geçmiş olsun.

Bende de var ne aşağı ne sağa hareket ettiremiyorum ettirince çok ağrı giriyor.

C5 C6 fıtık var yırtık boyun taşıyamama olayı boyun kasları güçsüzlüğünden ve yatakta telefon vb. bakmak yanlış yastık pozisyonu bunu etkileyebiliyor boyun çevirirken takır tukur sesler var bende ayrıca yanlış mekik gibi boyun zorlayan hareketler de fıtığa neden olabiliyor.

Boyun düzleşmesi, bende var ağrı olduğunda ısıtıcı krem sür, boyun hareketi yap, buzluktan buz al ağrıyan yere baskı yap. Sıcak tutmaya çalışın, sıcak havada terlerseniz polo yaka tişörtle boyununuzu mümkünse muhafaza etmeye yoksa ağrısı felaket. Şimdiden geçmiş olsun.

Peki baş ağrısı da yapıyor mu sizde dostlar?