Oynamayan kişiler oynayan arkadaşlarının yanında boş bir şekilde durmak istemiyor, bu kadar.
İnternetten baktımda 75 tane karakter var mış. LoL'e yaklaşıyor.
O tarz içerikler hep yapılıyordu ama ne olduysa bu aralar patlama yaptı.Yani oynayana bir şey demem ama sevmem de. Bu arada popüler olmasındaki bence en büyük etken shitpost sayfaları. Adamlar shitpost paylaşalım diye oyunu tekrar popüler ettiler ve şu an kapış kapış oynanıyor, Supercell'in bence teşekkür etmesi lazım shitpost sayfalarına![]()
Forumdaki "babapiro"lar dökülsün bakalım.
Şahsen isteyen istediğini oynasın, beni rahatsız etmediği sürece ben de rahatsız olmam.
Şahsen şunu söyleyeyim, p2Win resmen ana odak haline geldiği bir oyunun bu kadar kitlesinin olması bence hiç normal değil. Çünkü 3-4 sene önce o kitlenin rezilliğine tanıklık ettim.
Sürprizbozanı görünce ağır cringe krizi geçirdim.
O tarz içerikler hep yapılıyordu ama ne olduysa bu aralar patlama yaptı.
Asıl sorun da o zaten. O ve onun gibi kanalların yükselişi ve o kanalların kitlesinin rezaletliği.O sürprizbozandaki içeriği ciddi ciddi beğenenler var ama. Asıl sorun o değil mi?
Asıl sorun da o zaten. O ve onun gibi kanalların yükselişi ve o kanalların kitlesinin rezaletliği.
Asıl sorun da o zaten. O ve onun gibi kanalların yükselişi ve o kanalların kitlesinin rezaletliği.
Bir tane kanal vardı. Haftanın 7 günü sözde yayın yapıyordu. Hatta bir ara eleştiri kanallarına düşmüştü. Adam 12 saat boyunca kasayı birazdan açıyorum abone olup like atın falan diyerek 1 milyon abone olmuştu 5 ayda.
Onu biliyorum. Onun amacı abone kasmak zaten pek bir olayı yok benim gözümde. 1 milyon abonesi olsa ne olur sanarsın emekle abone kazandı.Bir tane kanal vardı. Haftanın 7 günü sözde yayın yapıyordu. Hatta bir ara eleştiri kanallarına düşmüştü. Adam 12 saat boyunca kasayı birazdan açıyorum abone olup like atın falan diyerek 1 milyon abone olmuştu 5 ayda.