Dosya Ekleri

• IMG_4187.webp
    IMG_4187.webp
    242,2 KB · Görüntüleme: 80
Uyku düzenim iyice bozuldu YKS'den sonra. Sanırım bugün maça ve UEFA'ya da canım sıkıldı onun da etkisi var. Çok maç izleyen birisi değilim ancak bazen önemli milli maçları izliyorum, izlediğimde de bi zafer görebilmek istiyorum.

Nasıl başlayacağımı bir türlü anlayamadım zaten, bazıları Studio Deen'in yaptığını izle diyor bazıları ise Ufotable'ın yaptığı var daha güncel diyor, peki siz ne önerirsiniz başlamak için?
İzlemek için 2 rota vardı galiba.
Fate Zero - Stay Night ve Heavens Feel.

Fate Zero kutsal kase savaşının başlangıcını anlatıyor diyelim, büyücü klanlar ve öbür seçilmiş bireyler çarpışıyor.

Fate Stay Night'ta da kutsal kase savaşından sonra olanları ve sonraki kutsal kase savaşını anlatıyor.
Heavens Feel filmleri ile de Stay Night serisi için galiba 2-3 çeşit final sunuyorlardı, tam hatırlayamadım şimdi.
Filmlerin animasyon ve çizim kalitesi bayağı iyi.

Diğer Fate serileri ise ana hikayeden bağımsız, kutsal kase savaşı gerçekleşiyor sadece.
Bir de farklı stüdyolar yapımcılığını üstlendiği için çizimler ve animasyonlar farklılık gösteriyor.

Uyumayı istemediğim için. Yoksa 00.00'da da uyurum. Atarax diye bir ilaç alıyorum.