Makaleler
1
Yer
İzmir
Merhaba herkese, benim dusuncem bu forum Technopat'a gore cok daha samimi geldi, daha eglenceli ve trollerin olmadigi bir yer gibi. @Recep Baltaş abi cidden ellerine saglik cok guzel bir kitle toplayip guzel bir forum olusturmussun. Buradan herkese <3, sizler neler dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doğru. Bende orayı bırakıp buraya geldim. Şu an çok kişi olmadığı için trol ve benzeri insanların olma olasılığı çok düşük oluyor. İleride üyeler daha da arttıkça farklı farklı insanlar dolacak. O zamana kadar iyiyiz. Umarım sorun çıkaran kişiler gelmez. Ama gelirlerse ve de sorun çıkarırlarsa raporlarız ve sonra giderler. Kafaya takılacak sorun değil.

Merhaba herkese, benim dusuncem bu forum Technopat'a gore cok daha samimi geldi, daha eglenceli ve trollerin olmadigi bir yer gibi. @Recep Baltaş abi cidden ellerine saglik cok guzel bir kitle toplayip guzel bir forum olusturmussun. Buradan herkese <3, sizler neler dusunuyorsunuz?
Çünkü oranın toxic kişilerinden bıkanlar buraya geldi ve daha rafine bir ortam oldu.