Detaylar
Kim cevapladı?Nasıl yani hocam? Geliştirici seçenekleri gibi mi? iOS kullanmakta yeniyim, hiç kullanmadım geliştirici seçeneğini bilmiyorum.@1589 Mağazalardaki FPS sayaçlarının büyük çoğunluğu hatta gördüğüm kadarıyla hepsi sallamasyon ölçüm yapıyor. iOS içinde bunun için bir seçenek var mıdır acaba?
- Makaleler
- 3
Video alırken FPS çok düşüyor.Tekrar bir oynanış videosu çekerseniz (FPS göstergesiyle mümkünse) güzel olur. Grafiklerde bir değişim var mı görmüş oluruz.
Optimizasyon çözüldü mü acaba? Keşke grafikleri ayrı, çözünürlüklerı ayrı olarak değiştirebilsek. Neden oyunlarda bu yok bilmiyorum.
- Makaleler
- 7
Orta ve alt segment için çok ağır bir oyun, optimizasyon umarım duzelir .
- Makaleler
- 43
Bir yerde IOS'un ekran kaydı sisteminin FPS'i düşürmediğini okumuştum hocam.
Bildiğim kadarıyla IOS'da Jailbreak dışında FPS göstergesi bulunmuyor. Ha bir de galiba PUBG Mobile'in ayarlarında FPS göstergesi alılabiliyormuş o kadar.
Son düzenleme:
Maalesef, daha çok yolu var. Oyun daha çok yeni, ileride eğer Microsoft oyunu salmazsa büyük gelişmeler yaşanır diye düşünüyorum.Optimizasyon çözüldü mü acaba? Keşke grafikleri ayrı, çözünürlüklerı ayrı olarak değiştirebilsek. Neden oyunlarda bu yok bilmiyorum.