1589

Üstün
Makaleler
2
Oyuna yeni güncelleme yayınlandı ve yeni bir sezon geldi:

IMG_0683.webp

Aynı zamanda oyunun ana lobisinde değişiklik yapılmış, performansta da artış olduğunu düşünüyorum.

IMG_0685.webp

Bir süre oynamam lazım, düşüncelerimi yazarım.

Bu arada yeni oyun modları da gelmiş:

IMG_0686.webp

Oyunu denedim biraz fakat hiç beğenmedim hangi kafayla yapmışlar anlamadım.

Oyunu denedim biraz fakat hiç beğenmedim hangi kafayla yapmışlar anlamadım.
Oyun çok iyi, grafiklerden kısmışlar mobil tarafı için çok ağır bir grafik motoruna sahip olduğu için. Şu anda Warzone Mobile’den daha iyi animasyon ve movement’e sahip bir oyun yok. Şimdi girdim biraz bakayım dedim, uzak mesafede yine düzeltme yapılmış ancak cihaz çok çabuk ısınmaya başladı. 10 dakika oynayabildim sonrası full throttling zaten. Telefon ısınmasa oyuna ilk girdiğimde aşırı akıcı hissettirmeye başlamış oyun.

Oyun çok iyi, grafiklerden kısmışlar mobil tarafı için çok ağır bir grafik motoruna sahip olduğu için. Şu anda Warzone Mobile’den daha iyi animasyon ve movement’e sahip bir oyun yok. Şimdi girdim biraz bakayım dedim, uzak mesafede yine düzeltme yapılmış ancak cihaz çok çabuk ısınmaya başladı. 10 dakika oynayabildim sonrası full throttling zaten. Telefon ısınmasa oyuna ilk girdiğimde aşırı akıcı hissettirmeye başlamış oyun.
Hocam S23 için hiç ayarlara dokunmadan önerilen ayarlarda deneme şansım oldu geçen, performansı fena değil gibi bence. Ayarlarla pek oynamadım ama. Deneyeceğim demiştim konunuzu görünce haber vereyim dedim.

Hocam S23 için hiç ayarlara dokunmadan önerilen ayarlarda deneme şansım oldu geçen, performansı fena değil gibi bence. Ayarlarla pek oynamadım ama. Deneyeceğim demiştim konunuzu görünce haber vereyim dedim.
Ayarlar çok detaylı değil zaten, özel bir ayar çekmek gerekmiyor. Video paylaşırsanız da çok iyi olurdu 🥹

Tekrar bir oynanış videosu çekerseniz (FPS göstergesiyle mümkünse) güzel olur. Grafiklerde bir değişim var mı görmüş oluruz.
Tabii ki hocam. Yalnız şöyle bir sıkıntı var, ekran kaydı alırken video’yu YouTube’a yüklediğimde 360P olarak yüklüyor. Normalde kayıt çözünürlüğü daha fazla ama YouTube 360P kabul ediyor.

Birde FPS göstergesini nasıl halledeceğim bilmiyorum. O konuda yardımcı olursanız hemen bir video çekerim.