Detaylar
Kim cevapladı?Sizin aktif olmadığınız forum var mı bilmiyorum sanırım var oralarda modeli öven gördüm ama hani bütünüyle Casper öven görmedim tabii ki yine de bütün Casper konularına aynı anda mesaj atmanız dikkat çekici. Her malın maalesef alıcısı var Türkiyede yoksa bu kadar alınmayın kaçın denen marka piyasada olamaz ama hani 50K fiyata Casper almak ve konusunu açmak hele forumda daha önce "G870 alınır mı ?" konusu varken açılmasını hala görmek güldürüyor. Türkiye'de bilgisayar sektöründe ilk adım atan markalardan biri olduğu için belki de 2002'lere falan gittiğimizde buluruz öven yorum zira teknikerlerin bile övdüğü bir monitörünü kullandım ben Casper'ın ölümsüz çıktı cihaz 10 yıldır yaşıyor.@4323, bu markayı öven göremezsiniz bu arada. Nadir görürsünüz. Bu kadar kişi alınmaz yazıyorsa yazanların da vardır bir bildiği.
Görevi logo basmak bir marka açıkçası her şey mümkün. Benim mühendis kuzende Casper ile aynı kasayı kullanan Toshiba'yı kullandı uzun yıllar boyunca laptop. Kısaca markaya dikkat edilmeli elbette de abartmamak lazım. Toshiba kasa kullanan Casper'lar vardı laptop o yılları bilen bilir. Dediğim gibi buraya G870 övmeye gelmedim ama bu konuları açmayı ne zaman bırakacaklar acaba merak ettim. Yani 50K para seçenek çok Casper'dan önce çok marka var prestij olarak daha başarılı.
Son düzenleme:
Teknoloji oraya doğru gidiyor, laptoplara masaüstü gücü tüketen parça koymak zaten bana kalırsa sıkıntı eskiden böyle şeyler pek yoktu en azından ekran kartları masaüstüne oranla zayıf kalırdı şimdi 4060 alıp masaüstü skorları alanlar var laptoplarda. Yetmedi tabii MUX ile daha da arttırdılar Optimus geldi İşlemci desen H yetmedi HX çıktı bunların hepsi anakarta yük zaten. Lenovo LOQ serisin de de bu yüzden sorun konuları açılmaya başladı bence daha da açılır. Yani marka olarak bakarsan Lenovo çok daha prestijli bir mal ve marka ama 3 defa anakart sorunu aynı cihazda yaşayan başka bir marka göremezsin.Doğrudur, her malın alıcısı olur da sonradan pişman olanı da olur.![]()
Her markanında giriş seviyesinde oyuncu serisinde iyicene kısılmış cihazları da var hemen hemen. MSI Thin serisi mesela acayip limitli ama anakart sorunu pek göremezsin ama performans olarak tatminde etmezler HP'nin Victus 15 serisi böyledir, Acer'in de V15 serisi böyle. Giriş seviyesi oyuncu cihazı devri sıkıntılı bir yola giriyor Lenovo ile birlikte umarım daha fazla sorun çıkmaz. Yoksa giriş seviyesinde pek bütçe dostu marka kalmayabilir oyuncu laptoplarında.
Lenovo çıkıp hatası varsa hatamız var diye kabul etse laptop camiası bu sayfada ayaklanır gibime geliyor forumun yarısı Lenovo LOQ sayesinde öneri yaptı. Yalanım varsa söyleyin bunlar gerçek.

Son düzenleme:
YunaUK
Becerikli
@Kobra Ahmet Çakar, Victus'un yazılım desteği, servis ağı ve birçok avantajı var bu konuda. GameGaraj daha yeni çıkmış bir firma. Sadece özelliklere değil biraz da markaya ve modele göre hareket etmek en iyisi olur.
Önceden @Hasan Merkit in dediği gibi Victus serisi kronik sorunlu cihazlar o yüzden şu anlık Victus serisi bakmiyorum.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 14
Casper hiç önermiyorum. Bence Asus veya Acer deneyin. HP bu sorunlar ile ilgilenip çözüm bulursa Victus önermeye tekrar başlayacağızÖnceden @Hasan Merkit in dediği gibi Victus serisi kronik sorunlu cihazlar o yüzden şu anlık Victus serisi bakmıyorum.
Asus ve Acer'le ilgili şuraya kötü yorum yapanlar gelirse adam laptop alamadan gider forumdan.Casper hiç önermiyorum. Bence Asus veya Acer deneyin. HP bu sorunlar ile ilgilenip çözüm bulursa Victus önermeye tekrar başlayacağız![]()
YunaUK
Becerikli
Casper hiç önermiyorum. Bence ASUS veya Acer deneyin. HP bu sorunlar ile ilgilenip çözüm bulursa Victus önermeye tekrar başlayacağız![]()
Anladım teşekkür ederim RAM ve SSD'den dolayı diğer markalara yönelemiyorum maalesef ayrıca ASUS veya Acer gibi laptoplarda RAM ve SSD yükseltmesi yapmak garantiden cıkartıyor mu?
ASUS ve Acer'le ilgili şuraya kötü yorum yapanlar gelirse adam laptop alamadan gider forumdan.![]()
Muhtemelen laptop değil bilgisayar almadan gideceğim bilgisayarı 2 tane oyun icin ve ofis işlerim icin alacağım bilgisayarla 6 yıl tecrübeliyim ama 6 yıl tecrübem olmasına rağmen kafam cok karıştı en başta laptop mu almalıyım ya da masaüstümü almalıyım ona bile karar veremedim.
- Makaleler
- 14
Intel işlemcili cihazlardan uzak durup AMD Ryzen işlemcili Acer Nitro 16 alırsa muhteşem tercih yapmış olacak. (Tecrübeye dayalı cümle.)Asus ve Acer'le ilgili şuraya kötü yorum yapanlar gelirse adam laptop alamadan gider forumdan.![]()
Benim aldığım cihazlarda garantiden çıkmıyordu.Anladım teşekkür ederim RAM ve SSD'den dolayı diğer markalara yönelemiyorum maalesef ayrıca ASUS veya Acer gibi laptoplarda RAM ve SSD yükseltmesi yapmak garantiden çıkarıyor mu?
Çok katılıyorum, İntel işlemcili ne varsa bu aralar Casper Lenovo bilmem ne demeden ya anakart yakıyor ya da ısınıyor. İntel marka dinlemeden kontrol altına alınamıyor gibi geldi bana. AMD çok daha iyi laptop konusunda. Özellikle 13. nesil ve sonrası İntel'ler eyvah yani.Intel işlemcili cihazlardan uzak durup AMD Ryzen işlemcili Acer Nitro 16 alırsa muhteşem tercih yapmış olacak. (Tecrübeye dayalı cümle.)
Yeni konular
-
-
İcralık borç üzerine evine haciz gelen var mı?
- doguuuuuuuu
-
Elektronik Antec PCI-e 5.0 Riser Kablolarda %20 İndirim
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
-
-
-