Cevaplarınız için teşekkür ederim.
E-faturamı, cihazı aldığımda verilen garanti belgelerini ve diğer tüm kanıtları toparladım, masaüstümde ayrı bir dosya oluşturdum. Yani elimde artık resmi ve somut belgeler mevcut. Şu anki en büyük ihtiyacım, babamı ikna edebilmek.
Babamla konuştuğumda bana “Ödeme yaptın mı? Yapmadıysan gerek yok, 6 ay sonra bakıma götüreceğin zaman hallederiz” dedi. Ben de burada sizden aldığım cevapları kendisine gösterdim ama “Bunlar kim?” diye tepki verdi.
Yine de boş durmayacağım, gerekirse sizlerle veya Adem Helvacı ile görüştüreceğim.
Öte yandan Casper Kızılay şubesi, bana İstanbul ana ofisinin bu kampanyadan vazgeçtiğini söylediler. Daha da garip olanı, İstanbul'daki ana ofisi telefonla aradığımda hiçbir şekilde cevap alamadım. Yani hem kampanya konusunda tutarsızlık var hem de müşteri desteği konusunda ciddi bir boşluk.
Şu an durum bu şekilde. Belgelerim hazır, forumdaki bilgilerle donanımlıyım ama iş ailemi ikna etmeye kaldı, sizleri bilgilendireceğim.
Tekrar teşekkür ederim, burada yazanların desteği olmasa bu kadar ilerleyemezdim.