Aslında şaşırmamanız lazım. İnsanımız mevki bulunca şuurunu kaybedebiliyor. Bir de özellikle bir şey yaşayan ben değilim, yaşandı derken sürekli görüyordum anlamında.
Beni ilgilendiren çok önemli ve saçma sapan bir hesap birleştirme olayı yüzünden forumu bırakmıştım. Ne kadar mesaj, uyarı, bilmem ne varsa hepsi benim hesabıma geçti. Çöplüğe döndü hesabım. Yönetim kaynaklı bir hataydı. Anlatayım:
Eki Görüntüle 3469
Özel mesaj ile üç kişi oda oluşturduk. İsmini vermeyeyim. Anlayanlar anlar zaten. Şaka gibi değil mi?
Sizi ilk başta pek dikkate almadık. Hadi ya? Kimi dikkate alacaksınız muhattap bizsek? Bakın aynı konuda yönetici varken hesabımın birleştirildiği kişinin yazdığı:
Eki Görüntüle 3472
Bakın konunun ne olduğunu üstte yazdım. Şu konuda bile var bu. Şaka gibi değil mi?
Eki Görüntüle 3473
En son bu mesajla da kapanışı yaptık. Sonra elbette karşıdan bir cevap gelmedi. Çünkü haklıyız neden cevap gelsin? Çat diye konuşmayı kilitledikten sonra olay yerini terk etti.
Onca şeye rağmen şu şekilde görevini layıkı ile yerine getiren moderatörler de vardı:
Eki Görüntüle 3478
Nick vermekten çekinmiyorum, gönül rahatlığı ile verebilirim.