Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
2
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Selam,

Malumunuz moderatör alımlarının arifesinde forumumuz. Herkesin ön göreceği gibi her ne kadar yapılmayacağına inanmak istesek de görevini kötüye kullananlar olabilir. Bu durumun önüne geçilmesi için gerekli ayarlamaların şimdiden yapılmasını tavsiye etmek istedim. Olmaz ya, üyelerimiz kendisine takan bir moderatör olduğunu düşünür ve aldığı cezayı haksız bulur neticesinde rapor eder. Bu durumda ceza itiraz raporuna cezayı veren yetkili bakamasın. Gereğini arz ederim.

Artı 97 Eksi
Hocam bu gerçekten iyi bir öneri, kimse kusura bakmasın Technopat'ta bulunan birkaç modun ekipten ayrılması lazım mesela. Buraya da yeni modları saymazsak en sağlam modların destek atmasını çok isterim.
Teşekkür ederim hocam, bizler de neticede yıllardır forumlarda üyeliği olan insanlarız. Diğer tarafta ben de buna inanmıştım mesela bazıları için. Yapıldı mı, kasıt var mıydı bilemem ancak en azından burada bu öneri ile önüne geçilir diye düşünüyorum.

Zamanında yaşandı, artılıyorum. O kadar çok yaşandı ki artılamazsam kendimi kötü hissederim.
Birkaç tane modun özellikle bana taktığına eminim, mükemmel bir üye değilim ama normalde verilmesi gereken çözümler bile verilmedi. Umarım burada aynı şeyler yaşanmaz.

Teşekkür ederim hocam, bizler de neticede yıllardır forumlarda üyeliği olan insanlarız. Diğer tarafta ben de buna inanmıştım mesela bazıları için. Yapıldı mı, kasıt var mıydı bilemem ancak en azından burada bu öneri ile önüne geçilir diye düşünüyorum.
Hocam ben şuna da çok ayar oluyorum adamın benden çok mesajı var diye, çözüm sayısı fazla diye veya mod oldu diye. Benim yazdığım çözüm mesajını bile takmıyor gidip mod cevap verdiğinde ona teşekkür ediyor. Mod benden önce konuya dahil olsa bile çözümü ondan önce sunduysam önce bana sonra moda teşekkür etmeli.

Hocam ben şuna da çok ayar oluyorum adamın benden çok mesajı var diye, çözüm sayısı fazla diye veya mod oldu diye. Benim yazdığım çözüm mesajını bile takmıyor gidip mod cevap verdiğinde ona teşekkür ediyor. Mod benden önce konuya dahil olsa bile çözümü ondan önce sunduysam önce bana sonra moda teşekkür etmeli.
Tabii haklısınız, burada çözümü kim sunduysa mesaj sayısından çözüm sayısından bağımsız olarak o muhatap alınmalı.