Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Bu adamlari partida tutan ben miyim arkadaşım, bu ne saçma bir bakış açısı? Görüntü ortada.CHP'li bir vekil üzerinden partiyi olumsuzlaştırma hiç doğru değildir. Bunu hangi parti olursa olsun diyorum. Gazeteciyi dövdü.... hapse attı mı?!
serkansgp
Uzman
Yooo burada açık açık partiyi kötüleme sezdim. Hoş değil. Saçma bir açıklama da değil. Bu kişi gazeteciyi dövmüş, başka onlarca CHP'li doğru haber yapıp gerçeği söylediği için hapse giren gazetecileri savunuyor. CHP bu ülkenin en temel güvencesidir. Kim ne derse desin... CHP gitsin iki gün medeniyet, akıl, bilim dayanamaz.
DarthGorsoy
Bilgin
CHP'nin şu an hiçbir etkisi yok. Yazdıkların komedi niteliğinde. 2015'de yasiyor gibisin. Partizanlık komik şey.Yooo burada açık açık partiyi kötüleme sezdim. Hoş değil. Saçma bir açıklama da değil. Bu kişi gazeteciyi dövmüş, başka onlarca CHP'li doğru haber yapıp gerçeği söylediği için hapse giren gazetecileri savunuyor. CHP bu ülkenin en temel güvencesidir. Kim ne derse desin... CHP gitsin iki gün medeniyet, akıl, bilim dayanamaz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Onun için enkaz çalışma ekibi topluyorum.
Atatürk gelip kendine karşıt görüşe sahip bir gazeteciyi darp etti mi? En net soru bu.CHP'li bir vekil üzerinden partiyi olumsuzlaştırma hiç doğru değildir. Bunu hangi parti olursa olsun diyorum. Gazeteciyi dövdü.... hapse attı mı?!
Yooo burada açık açık partiyi kötüleme sezdim. Hoş değil. Saçma bir açıklama da değil. Bu kişi gazeteciyi dövmüş, başka onlarca CHP'li doğru haber yapıp gerçeği söylediği için hapse giren gazetecileri savunuyor. CHP bu ülkenin en temel güvencesidir. Kim ne derse desin... CHP gitsin iki gün medeniyet, akıl, bilim dayanamaz.
CHP giderse daha iyi. Şu anki CHP Atatürk sıfatını kullanan birkaç tane başarısız. Kendi çıkarlarını gözetirler, kendilerince yaşarlar, kendilerine hizmet etmelerini isterler. Kısadan hisse CHP, AKP gibi dogma düşüncelerini insanlara empoze etmek adına bir araç kullanıyor ve ne yazık kı bu araç Atatürk. Atatürk ne Solcuydu ne Liberaldi ne Sağcıydı ne de bunlar gibi dogmaydı!
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
CHP bu ülkenin en temel güvencesidir. Kim ne derse desin... CHP gitsin iki gün medeniyet, akıl, bilim dayanamaz.
Allah da seni güldürsün.
Aynen kardeşim, CHP, medeniyet, akıl aynen...
Şu anki CHP Atatürk sıfatını kullanan birkaç tane başarısız.
Genç türkler kurucusu avukat Ali gül, kendi partisinin kurma hazırlığında. Fakat eskiden bu genç türkler'i kurmadan önce CHP'ye girmek istemiş. Dediği şuydu Zoom toplantısında:
"CHP sanıldığı gibi bir parti değil. Herkes ama herkes ben bu işten (siyasetten yani) nasıl zengin olurum, parayı nasıl vururum kafasında. Diğer partiler de farklı değildir tabii ki. Ben de kendi partimi kurma kararı aldım."
Dipnot: Genç türkler kendilerini sağcı solcudan ziyade realist olarak tanımlıyor ve diğer partilerden daha modern ve yenilikçi bir yapıda ilerlemek istiyor. İçindeki herkes eğitimli.
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
Geçen gün İstanbul Belediyesi'ni eleştirdiği için Recep Baltaş'a giriştiler. Hakkımızı arıyoruz, sırf parti savunmak adına bir kılıf arıyorlar. Yahu, adam tekme tokat gazeteci dövmüş bunu paylaşmışız. Yani ya bana ya da haberi yapanlara "partiyi kötülemek amacıyla" şeklinde bir yorumda bulunuyor. Ne yapayım, madalya mı takayım gidip adama anlamadım ki. AKP eleştiriliyor, CHP'ye gelince susun abi oylar düşecek. Geçen seçimi madem çok kazanmak istiyorlardı, ağızlarını açmayı bilselerdi de Kemal aday olmayaydı. Yemin ederim partizanlık dünyanın en saçma şeyi.QUWWUSUWHSHWHSHWHSGSGSGWHSGAGSGAGSGSGSGSGSGEHWJWKKQJSWHHSHSHS
Allah da seni güldürsün bremın.
Aynen kardeşim, CHP, medeniyet, akıl aynen XD
Geraltın kılıcı
Üstün
Bende şu anda parti seçme arifesindeyim. Muharrem Bey ve Liberal Parti ve Genç Türkler partisi arasında kaldım. Şu anda hem oy olarak hem de halka hitap etmek adına en mantıklısı Muharrem Bey'in partisi.Genç Türkler kurucusu Avukat Ali Gül, kendi partisinin kurma hazırlığında. Fakat eskiden bu Genç Türkler'i kurmadan önce CHP'ye girmek istemiş. Dediği şuydu Zoom toplantısında:
"CHP sanıldığı gibi bir parti değil. Herkes ama herkes ben bu işten (siyasetten yani) nasıl zengin olurum, parayı nasıl vururum kafasında. Diğer partiler de farklı değildir tabii ki. Ben de kendi partimi kurma kararı aldım."
Dipnot: Genç Türkler kendilerini sağcı solcudan ziyade realist olarak tanımlıyor ve diğer partilerden daha modern ve yenilikçi bir yapıda ilerlemek istiyor. İçindeki herkes eğitimli.
DarthGorsoy
Bilgin
Başka parti yok kardeşim, CHP'liler kızıyor bak; ayıp.Bende şu anda parti seçme arifesindeyim. Muharrem Bey ve Liberal Parti ve Genç Türkler partisi arasında kaldım. Şu anda hem oy olarak hem de halka hitap etmek adına en mantıklısı Muharrem Bey'in partisi.
Sana bir gerçeği söyleyeceğim ama sakın kalp krizi geçirme tamam mı? AKP=CHP=MHP hepsi aynı.Yooo burada açık açık partiyi kötüleme sezdim. Hoş değil. Saçma bir açıklama da değil. Bu kişi gazeteciyi dövmüş, başka onlarca CHP'li doğru haber yapıp gerçeği söylediği için hapse giren gazetecileri savunuyor. CHP bu ülkenin en temel güvencesidir. Kim ne derse desin... CHP gitsin iki gün medeniyet, akıl, bilim dayanamaz.