Teşekkür ederim hocam.Müthiş rehber, müthiş tavsiyeler. Aynen uyguluyorum ben de kendime. Faydasını görmekteyim.
Bir süre sonra zahmetli gelmeye başlıyor ama diş fırçalamak gibi bir alışkanlık kazanınca da çok zor olmuyor. Başlarda zahmetli de ayak uydurunca da hemencecik bitiyor. Bendeki motivasyonu da spor yapmak gibi, ekmeğini aldığımı fark edince devam ediyorum. Rica ederim man!Ürünlerin çoğu bende de var ama üşengeç bir insan olduğumdan hepsi yarılanmış bir şekilde yatıyor, kullanmıyorum. İnsanın kendini sevmesi yetmiyor, bazen motivasyon da lazım kişisel bakım için.
Konu motive etti ama beni. Şimdi kalkıp bakım yapacağım, thanks comrade!
Sağ olasın. Ne yalan söyleyeyim ürünler bitince muhtemelen hyaluronik asit serumu ve retinolle devam ederim sadece. C vitaminini de biraz daha verim aldıktan sonra arada geceleri sürmeyi düşünüyorum.Eline sağlık hocam. Zamanla hep heves edip aldığım ürünlerin çoğu dolapta duruyor. 1-2 hafta uyguluyorum sonrası sadece yüz yıkamak.![]()

Teşekkürler hocam. Ben de yeni tanıştım sayılır bunlarla, bunca zamandır haftalık birkaç kez maskeyle ve tıraş olunca bakım yaptığımı sanıyordum meğerse yapmıyormuşum.Eline sağlık hocam, spesifik olarak marka ve ürün öneriniz var mıdır? La Roche Posay kullanıyorum güzel ürünleri var Cerave'de iyi deniyor.
Maalesef bilmediğim için önerdiğim ürün yok, sadece kullandıklarımı önerebilirim. Benim gibi yaparak kozmetik mağazalarındaki görevli kızlardan cilt tipinize göre, tavsiye ettikleri ürünlerinin bilgisini alabilirsiniz.
Rossman > Gratis > Migros > Watsons. Kullandığım ürünlerin pahalılık sıralaması mağazalarda bu şekildeydi, uyguna getirmek için alacaksanız internetten alın derim.