Müthiş rehber, müthiş tavsiyeler. Aynen uyguluyorum ben de kendime. Faydasını görmekteyim.
Teşekkür ederim hocam.
Ürünlerin çoğu bende de var ama üşengeç bir insan olduğumdan hepsi yarılanmış bir şekilde yatıyor, kullanmıyorum. İnsanın kendini sevmesi yetmiyor, bazen motivasyon da lazım kişisel bakım için. :hehehe:

Konu motive etti ama beni. Şimdi kalkıp bakım yapacağım, thanks comrade!
Bir süre sonra zahmetli gelmeye başlıyor ama diş fırçalamak gibi bir alışkanlık kazanınca da çok zor olmuyor. Başlarda zahmetli de ayak uydurunca da hemencecik bitiyor. Bendeki motivasyonu da spor yapmak gibi, ekmeğini aldığımı fark edince devam ediyorum. Rica ederim man!
Eline sağlık hocam. Zamanla hep heves edip aldığım ürünlerin çoğu dolapta duruyor. 1-2 hafta uyguluyorum sonrası sadece yüz yıkamak. :D
Sağ olasın. Ne yalan söyleyeyim ürünler bitince muhtemelen hyaluronik asit serumu ve retinolle devam ederim sadece. C vitaminini de biraz daha verim aldıktan sonra arada geceleri sürmeyi düşünüyorum. :hehehe::hehehe:
Eline sağlık hocam, spesifik olarak marka ve ürün öneriniz var mıdır? La Roche Posay kullanıyorum güzel ürünleri var Cerave'de iyi deniyor.
Teşekkürler hocam. Ben de yeni tanıştım sayılır bunlarla, bunca zamandır haftalık birkaç kez maskeyle ve tıraş olunca bakım yaptığımı sanıyordum meğerse yapmıyormuşum.
Maalesef bilmediğim için önerdiğim ürün yok, sadece kullandıklarımı önerebilirim. Benim gibi yaparak kozmetik mağazalarındaki görevli kızlardan cilt tipinize göre, tavsiye ettikleri ürünlerinin bilgisini alabilirsiniz.
Rossman > Gratis > Migros > Watsons. Kullandığım ürünlerin pahalılık sıralaması mağazalarda bu şekildeydi, uyguna getirmek için alacaksanız internetten alın derim. 🙌

@1538

Ben ergenlik dönemini neredeyse 0 sivilce ile geçirdim yani o zamanlar böyle cilt bakımı hevesim yoktu. Nedense sonradan kız arkadaş falan derken artmaya başladı. ;) Arada yaparsam bir burun ve yüz çevresine siyah maske yapıyorum o kadar. :D

@1538

Ben ergenlik dönemini neredeyse 0 sivilce ile geçirdim yani o zamanlar böyle cilt bakımı hevesim yoktu. Nedense sonradan kız arkadaş falan derken artmaya başladı. ;) Arada yaparsam bir burun ve yüz çevresine siyah maske yapıyorum o kadar. :D
Bu konuda genetikten bir şanssızlık var ben de maalesef. :hehehe: Bakım isteyen bir cildim var, düzenli yapınca epey fark etti açıkçası.

Camın ağzında aolovera var, dalı uzayınca kesip suratıma sürüyorum, parayı bulunca bunları da deneriz.
Bu da iyiymiş. Bir tane de ben almayı düşünüyorum, önerir misin?

Bu konuda genetikten bir şanssızlık var ben de maalesef. :hehehe: Bakım isteyen bir cildim var, düzenli yapınca epey fark etti açıkçası.

Aleo vera iyidir, cildi taze tutar, ben biraz parlatıcı etkisini de görüyorum.

Marketten aldığım toprakla bitkiyi saksıya koyup sulamaya devam ettim, birkaç senedir canlı hâlâ.
Özü, cildi yumuşatıp sivilcelere iyi geliyor, bir de parlaklık veriyor ama fazla etkili değil.

Bitkiyi ne kurutur bilmiyorum, güneşte durunca dalları sararıyor ama ölmüyor dalları.