yunusebaran
Becerikli
Ben dediğiniz gibi metafizik varlıklar olduğuna inanıyorum musluk, lamba vb. şeyler ile uğraşmıyorlardır bence.
Ben dediğiniz gibi metafizik varlıklar olduğuna inanıyorum musluk, lamba vb. şeyler ile uğraşmıyorlardır bence.
129 Nolu apartmanCinlerle ilgili duyduğumuz her sey genel olarak halk arasında yayılmış söylentiler, mitler vs.
Özellikle Muğla bölgesinde tonlarca cin hikayesi var. Ben Kıbledere dahi birçok köye gittim, Muğla'da yasadigim icin gördüm oraları. Hiçbir şey yok, onun yerine antik kentlere gidin. En baba cin mevzusunu anlattiklari köye bile tek başıma gider kameramla uzun pozlarım hic sorun yokbomboş terk edilmiş yerler, hiçbir şey yok.
Şuna katılmıyorum. Katillerle aynı neden öldürüp koleksiyonuna katmak.Ayrıca şu da tuhaf: Kötü cinler ademoğlunu sevmezmiş, nefret edermiş. E peki o zaman neden insan ruhu peşindesin kardeşim? Nefret ettiğin türün koleksiyonunu yapmak niye? Antikacı mısın, ne yapıyorsun o ruhlarla? NFT mi yapıyorsun? kara borsada mı satıyorsun?
Abi bunun da cinle alakalı bir hikayesi var tam bilmiyorum. Yalnız apartmanın öyle bir havası var ki direkt üç harfililer tarafından inşa edilmiş gibi