Ben dediğiniz gibi metafizik varlıklar olduğuna inanıyorum musluk, lamba vb. şeyler ile uğraşmıyorlardır bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
129 Nolu apartmanCinlerle ilgili duyduğumuz her sey genel olarak halk arasında yayılmış söylentiler, mitler vs.
Özellikle Muğla bölgesinde tonlarca cin hikayesi var. Ben Kıbledere dahi birçok köye gittim, Muğla'da yasadigim icin gördüm oraları. Hiçbir şey yok, onun yerine antik kentlere gidin. En baba cin mevzusunu anlattiklari köye bile tek başıma gider kameramla uzun pozlarım hic sorun yokbomboş terk edilmiş yerler, hiçbir şey yok.
Şuna katılmıyorum. Katillerle aynı neden öldürüp koleksiyonuna katmak.Ayrıca şu da tuhaf: Kötü cinler ademoğlunu sevmezmiş, nefret edermiş. E peki o zaman neden insan ruhu peşindesin kardeşim? Nefret ettiğin türün koleksiyonunu yapmak niye? Antikacı mısın, ne yapıyorsun o ruhlarla? NFT mi yapıyorsun? kara borsada mı satıyorsun?
DarthGorsoy
Bilgin
O neymiş ya
- Makaleler
- 1
Abi bunun da cinle alakalı bir hikayesi var tam bilmiyorum. Yalnız apartmanın öyle bir havası var ki direkt üç harfililer tarafından inşa edilmiş gibi
xalvorath
Yetkin
Demek banyoda cıbıldak duş alıyorsun, sana aşık olayım. Boş iş ya, ergenlik vakitleri kendimi çok güzel kandırdığım için sürekli kendimi boğarak uyanıyordum, büyüdüm hepsi gitti, ee hani neredesiniz?
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu şahıs (https://www.youtube.com/channel/UCDhpJNSO22CLQss6ArVw0pg) sağ olsun, küçük arkadaşlarımız cinlere inanıyor.
Lessra
Başarılı
Bu şahıs (https://www.youtube.com/channel/UCDhpJNSO22CLQss6ArVw0pg) sağ olsun, küçük arkadaşlarımız cinlere inanıyor.
Cinleri kullanarak üzerinden para kazanmak