Cinsellikten tiksinmek normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16946
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Yani acı gerçek bu maalesef, kesin budur demiyorum ama olması çok yüksek olasılık.
Acı gerçek dersen benim gözümde incel olursun dostum. Her kadın aynı değil, bilmeden etmeden kimsenin günahını almamak lazım. Ayrıca bu bakış açısı ilerleyen zamanda özgüvensizliğe yol açar, hayatındaki kadını paso kontrol edip acaba beni aldatıyor mu diye düşünmeye başlarsın. Bir yerden sonra da korkuların gerçek olur, hayatındaki kadın insecure bir adamı istemez. Kendine güvenmen lazım.
Kral sen çizgilerini baştan çizmemişsin. Bunun ilişkiyle alakası yok. Arkadaşın vardır mesela dersin ki ben x'den rahatsız oluyorum. En başında dersin bunu. Hata yaptığında ise affetmezsin. Kırmızı çizgi koymamışsın ki sen. Kadın seni test etmiş, sen testten kalmışsın. Bu tür durumlarda arkana bakmadan hayatına devam edeceksin, 4 milyar kadın var. Ben bir kızla flörtleşeceğim, kız bana erkek arkadaşımın evine gidiyorum ona yemek yapacağım :33 diyecek. Afiyet olsun moruk, ben kaçar.

Aşırı düşünmek de sıkıntı hiç düşünmemek de, ortasını tutturmak için elinden geleni yapman lazım.
Ben psikolojik olarak çok farklı konumdayım. 27 yaşındayım ve içimde tarif bile edemeyeceğim boyutta sevgi eksikliği var. Bugüne kadar kimse bana seni seviyorum demedi. Elimi tutan olmadı. Bu yüzden karşı cinsten kimle konuşsam anında bağlanıyorum. Sürekli ona iltifat etme gereği hissediyorum. Kendime bağlayıp sevgi yoksunluğumu gidermek istiyorum. Sürekli o insanı düşünüyorum. Ve bunu kontrol edemiyorum. Sevgiye o kadar çok açım ki , her geçen gün sanki içime binlerce bıçak saplanıyor gibi. Buna daha ne kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum.

Normal aynısını yaşadım. Tas kafa kekonun biriyle görmüştüm. Yaşadığın durum iğrenç bir durum midenin bulanması normal.
Bu da öyle kapkara yani siyahi sayılabilecek düzeyde, dövmeli, tas kafa 1.60.

Sen burada eski kız arkadaşının sevgilisini kötülüyorken eleman senin sevgilinle takılıyor. Sence de bu durumda bir absürtlük yok mu?
Absürtlük benim midemi bulandırıyor zaten. Bugün özellikle.
Ve kötülemiyorum gerçekten de öyle.

Universitede ev arkadaşıma benzer bir olay olmuştu tüm kadınlardan tiksinmeye başlamıştı. Biraz zaman tanı kendine kankalarınla takıl vakit geçir halı saha maç filan oyna o tarz etkinlikler yap ev arkadaşım öyle atlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…