ProfesorGoktug
Becerikli
Flash belleği silmeyeceksiniz.sıkıntı çıkarmaz değil mi flash bellek i de silsem ?
Flash belleği silmeyeceksiniz.sıkıntı çıkarmaz değil mi flash bellek i de silsem ?
SSD mi HDD mi hata veren disk?Olmadı hocam ve yine diğer SSD'im ve HDD'im duruyor silsem bile ve kurmak istediğim diskte bu uyarıyı veriyor.
Başka SSD ya da HDD'ye kurmayı deneyin.Hocam ben de 2 SSD 1 HDD var SSDlerin birinde ve HDD de sorun çıkmıyor ama kurmak istediğim SSD de sorun çıkıyor.
Hocam ben de 2 SSD 1 HDD var ssdlerin birinde ve HDD de sorun çıkmıyor ama kurmak istediğim SSD de sorun çıkıyor.
Yani sorun çıkmayanlarda ileri yazısı geliyor ama sorun çıkanda (Windows 11 disk veya disk bölümü 0 yüklenemiyor) diyor.
Ve bir de şimdi fark ettim sorun çıkan SSD de boş alan 36.5 GB. Bunun tamamen silinmesi gerekmiyor mu? Veya buradan silebilir miyim? Bu diske kursam daha iyi olur çünkü 100 GB falan toplam boş yeri var zaten oyun falan kurmak zorlaşıyor.
Disk biçimlendirmeYukarı da format Partition yazıyor bu format mı atıyor acaba diske?
Diski biçimlendiriyor. Yani nasıl desem disk formatını değiştirebiliyorsunuz.Ne yapmam gerekir şimdi? Her türlü farklı bir diske kurmak zorunda mıyım?
onu mu yapayım yoksa farklı bir diske mı kurayımDiski biçimlendiriyor. Yani nasıl desem disk formatını değiştirebiliyorsunuz.