MRT2351
Üyecik
Anakartları fiyat performans oluyor genellikle ve ben şahsen seviyorum, tüm gün BIOS'ta takılan biri değilsiniz sonuçta artı olarak da beyaz ekran kartı tasarımları çok güzel.
1 ay önce bilgisayarımı toplarken normal bir kullanıcı olarak ekran kartını Colorful'a güvenmeyip Sapphire satın almıştım ama Colorful anakart kullandıktan sonra Colorful ekran kartı almadığıma bir tık pişman oldum. Evet anakart tarafında BIOS arayüzü bayağı bir karışık ve arama yaparak direk ayar bulamıyorsun yalnız ben donanıma bakarım şu an 65 watt işlemci kullanıyorum 80 watt çekiyor. 120 watt işlemci takınca VRM ısınması kaynaklı performans kaybı olmasın da gerisi sorun değil. Colorful fiyatına göre VRM konusunda rakipsiz. Servisi de iyi olursa tadından yenmez ASUS servisine arızalı cihazımın arızalı olduğu kabul ettirememiştim, adeta sihirli bir el dokunuyor bende olan arıza adamlarda olmuyor. THH kararını bekliyorum.
AM5 platformuna o kadar para döktük, VRM yetmiyor diye işlemci yükseltmesinde kendimizi kısmayalım o zaman AM5 kullanmanın bir esprisi olmaz.