Ben ettim çok sinirlendim. Mail üzerinden ettim. LinkedIn'den de durumu yazarak resimli anlattım.
Daha başından yanlış yapmışsınız zaten. Ortada mağdur olunan bir durumda önceliğiniz dava açmak ve tüketici haklarına gitmek olmalı, firmaya küfürle cevap vermek değil. Siz şikayet etmeseniz bile adamların eline size hakaret davası açma hakkını sunuyorsunuz çünkü. Cooler Master'i arayıp durumu açıklayın yani diyecek pek bir şey yok.

Daha başından yanlış yapmışsınız zaten. Ortada mağdur olunan bir durumda önceliğiniz dava açmak ve tüketici haklarına gitmek olmalı, firmaya küfürle cevap vermek değil. Siz şikayet etmeseniz bile adamların eline size hakaret davası açma hakkını sunuyorsunuz çünkü. Cooler Master'i arayıp durumu açıklayın yani diyecek pek bir şey yok.

Özür maili attım ama bilmiyorum.

Haklıyken haksız duruma düştüm. Çok öfkelendim hakaret olarak algıladım. Ondan dolayı ani sinirle yazdım. Özür maili de attım bilmiyorum ne olur?

Yeni edit: Kargolar karışmış sorun buymuş. Çok özür diledim. Çok iyi karşıladılar. Çok pişman oldum şimdi de anlık öfke ile kötü oldu.

Son düzenleme: