Thermal frame söktün mü onu söyle :D
Seni mutlu edecekse söktüm, hiçbir şey değişmedi. Çipin arkasına bakmadım, soğutucu değişince bakıcam, şu an yanık manık varsa gece rüyalarıma girer. Soğutucu değişene kadar daha ellemem PC'ye, yatak odası gardropun üstüne Bench Press yaparak koydum, daha indirmem ordan.

Belkide her şeyin başında o var 😅
Yok alakası yok onla, arada training bozuyorsa bozuyordur, train ettikten sonra problem yapmaz. Ben soğutucu değişmeden daha ellemem.

1757128462632.webp

Bu konuyu özlemişim, en fazla bu kadar oluyor, tavsiyesi olan var mı :D @deadfellow @11115 @Melkor @behramabi @Ünsal İçmez
Daily kullanmak için sınır bu gibi duruyor.

@Melkor Her şey başladığı yerde son buldu diyebilir miyiz, mesleği sana devretme vakti geldi de geçiyor. Dostlar meclisi toplandı.

Son düzenleme:
Evet, 1.72 Karhu geçemiyor, tRP 37 kabul etmiyor bir de GDM Disable iken, 6200'deki 36'dan ns cinsinden daha agresif 6400'deki 37, sanırım o yüzden. GDM Enable çekince sıfır sorun kullanılıyor aslında.

Şu anda 1.74 verdim, 1.73 sorunsuz ama sınırdaydı. @deadfellow c26 için kötü binning bir kit, voltaj çok zıplıyor, ortalama bir A-Die 1.65-1.7 arasına yapması lazım, bazıları 1.7+ istiyor.

Scale oluyor ama onda problem yok, M-Die üst voltajları pek sevmez, scale olmaz tarzında bir söylem vardı, denedim öyle bir problemle karşılaşmadım açıkçası, stabilitesini koruyor sadece kit saçma bir kit, GDM Disable için limiti bu kitin bu şekilde.

Daily kullanmak için limit bu benim için de, sorunsuz kullanılıyor şu anda. Bench'ten ziyade daily limit bulmaya çalışıyorum aslında. BIOS'ları da adam ettiler sayılır. Eski BIOS'lar faciaydı, boot to boot bile stabil değildi, training ciddi geliştirdiler zaten bu boardlarda, 15 sn'den 50 sn stabilite adına çok etki etti.

@Melkor Devir teslim töreni ne zaman?

Son düzenleme:
Zaten üst limitlere gelmişsin, bunun üstüne daha ne yapacaksın.
6800 c24 olmaz mı?

Kit dandik bir de 1 DPC değiliz, 6600 c26 denenebilirdi, c24 zaten bu kitler için imkansız.

1757185012703.webp

Bundan lazım bize, Klevv dual sided sticks @Melkor

Dual Rank diye PHY bile 33. Latency 6 gelir bunda.

Son düzenleme: