megaton
Uzman
Söylemiştim 
Benim de yeni bitti yedekliğim sanırım.Askerliğini yapmış arkadaşlar seferberlik durumlarına e-devlet üzerinden kontrol edebilir.
Eki Görüntüle 49019
En güzel yorum bu sanırım benim yorum yapmama gerek kalmadı. Eline sağlık değerli kovboybey hocam.
Ben savaşma ya gitmem hiç kusura bakmasın. O kadar mülteci doldur ülkeye ee bir de askere çağır he oldu canım başka bir isteğin var mı?
Bunun aynısını Osmanlı döneminde de yaptılar. Kendi halkını ezip yabancılara imtiyaz verdiler. Ona rağmen gerçek vatanseverler bu ülkeyi kurdu. İmtiyaz verilen milletler sırtımızdan vurdu.
Her şeyden öte şu günleri görmemizi sağlayan ve onların bedel ödeyerek kurduğu bu ülkede yaşıyorsanız savaşmak zorundasınız.
Kimse tamam kovboy sen gelme demez![]()
Hocam zaten savaş çıksa ilk kaçacak onlar fakat biz canımızı vatan için son damlasına kadar savunuruz ama bu hükümet eğer kalırsa başta tabii. Yine geri alır Arap sevgisi hicbirseyin önüne geçemez hükümet'te öyle bir hükümet Arap aşığı.Bunun aynısını Osmanlı döneminde de yaptılar. Kendi halkını ezip yabancılara imtiyaz verdiler. Ona rağmen gerçek vatanseverler bu ülkeyi kurdu. İmtiyaz verilen milletler sırtımızdan vurdu.
Her şeyden öte şu günleri görmemizi sağlayan ve onların bedel ödeyerek kurduğu bu ülkede yaşıyorsanız savaşmak zorundasınız.
Bunun aynısını Osmanlı döneminde de yaptılar. Kendi halkını ezip yabancılara imtiyaz verdiler. Ona rağmen gerçek vatanseverler bu ülkeyi kurdu. İmtiyaz verilen milletler sırtımızdan vurdu.