Askerliğini yapmış arkadaşlar seferberlik durumlarına e-devlet üzerinden kontrol edebilir.

Eki Görüntüle 49019
Benim de yeni bitti yedekliğim sanırım.
yedeklik.webp

Yani ülkede ayaklanma çıkarsa veya savaş durumuna girersek Halk da yardım edecek.

Şahsen sözde Atatürkçülük oynayan ünlülerin veya sosyal medya ergenlerinin bir tarafının yiyeceğini sanmıyorum.
Zaten savaş çok uzakta değil bir Macar veliahtı yüzünden Dünya birbirine girdi. Bir neden aramaya gerek yok, İran İçişleri karışır ABD Adalet aramaya gelir.

Ben savaşma ya gitmem hiç kusura bakmasın. O kadar mülteci doldur ülkeye ee bir de askere çağır he oldu canım başka bir isteğin var mı?

Bunun aynısını Osmanlı döneminde de yaptılar. Kendi halkını ezip yabancılara imtiyaz verdiler. Ona rağmen gerçek vatanseverler bu ülkeyi kurdu. İmtiyaz verilen milletler sırtımızdan vurdu.
Her şeyden öte şu günleri görmemizi sağlayan ve onların bedel ödeyerek kurduğu bu ülkede yaşıyorsanız savaşmak zorundasınız.
Kimse tamam kovboy sen gelme demez 🙃

Bunun aynısını Osmanlı döneminde de yaptılar. Kendi halkını ezip yabancılara imtiyaz verdiler. Ona rağmen gerçek vatanseverler bu ülkeyi kurdu. İmtiyaz verilen milletler sırtımızdan vurdu.
Her şeyden öte şu günleri görmemizi sağlayan ve onların bedel ödeyerek kurduğu bu ülkede yaşıyorsanız savaşmak zorundasınız.
🤷

Hocam zaten savaş çıksa ilk kaçacak onlar fakat biz canımızı vatan için son damlasına kadar savunuruz ama bu hükümet eğer kalırsa başta tabii. Yine geri alır Arap sevgisi hicbirseyin önüne geçemez hükümet'te öyle bir hükümet Arap aşığı.

1000000366.webp

Vatanını işgal edenlere karşı vatanını savunmak her vatanseverin görevidir; ama "yurtta sulh cihanda sulh" ilkesini unutmamak lazım!

Ülkeyi savaşa sokmak isteyenler, savaş nedir bilmeyenlerdir; savaşın acı sonları hakkında zerre bilgisi olmayan kişilerdir. Bu sözümden kim rahatsız olursa olsun, savaşın gerçekleri bunlardır. Japonya'ya nükleer bomba atılmıştı, bunun sonuçlarının ne olduğunu bilmeyen insanlardır. Ayağının dibine bomba düşmesi, bedeninin tanınmayacak hale gelmesi nedir bilmeyen insanlardır.

Son düzenleme: