3 yıl önce bir komut ile yapılabiliyordu. Sürüm baya bi öncelerden. 2.0'da yapılmıyor.
Dost tamam da neye varmaya çalışıyorsunuz şu an yani hadi senin dediğin olsun 85 altında gizli son olmasın yani dünyamızda ne değişti şu an? Saçma sapan bir şey üzerinde konuşuyor kaynak falan gösteriyorsunuz birbirinize.

Johnny ile ilişkiniz Full ise 10 dakika filan bekledikten sonra size bir soru soruyor. İkimiz arasakayı ön kapıdan girip dağıtalım diye. Tek başınıza ön kapıdan girip öldüre öldüre aşağı iniyosunuz. Bana göre en iyisi bu. Bakkala girmiyorsunuz kocaman arasakaya giriyorsunuz. Normal sonlardan daha zor bu son. Bayağı bir gelişmeniz gerekli.

Mikoshi kısmında bir seçim yapıyorsun spoilerini vermeyim. Yaşayıp yaşamamak sana kalmış.

Yanlış bilgi değil. Uzun süredir toplulukta önce %70, sonra %85 ilişki seviyesi gerekliliği dönüp duruyor ama bu ne 2.0 öncesi doğruydu ne de sonrası. Bu bir uydurma. Seçenekleri doğru seçmen yetiyor, ilişki seviyesi önemli değil. Seçenekleri doğru seçince de %85 olacak diye bir şey yok. Benim de %85 ve 2.0'da oynadım ama gizli sonu açamadım. Çünkü önemli olan tek şey doğru seçenek zincirini seçmek. Bunun sebebi de ilişki seviyen ne olursa olsun, seçenekleri seçtiğin zaman Johnny'e ikinci bir şans verdiğini ve onun bu şansı telafi etmek istediğini görüyoruz. Bu yüzden bu seçenekle geliyor.