Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DemirKipi

Yetkin
Şöyle bir baktım da, ana sayfada makale okumak, ilgi çekici içerik bulmak oldukça zor. Gözle taramak ve içerik bulmak gerçekten yoruyor. Daha sade bir tasarıma geçilebilir mi?

1706471963133.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 20 Eksi
Bence tam aksine çok güzel olmuş. Hatta sosyalinde böyle modern bir tasarıma geçmesini isterdim.
Kötü göründüğünü düşünmüyorum zaten. Sadece içerik bulmak, içerik seçmek için biraz karışık duruyor. Onu belirtmek istedim. Hoş görünmesiyle verimlilik farklı şeyler bence.

@Leo Tek satırda tek haber daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Haberlerin tamamını siteye yatay olarak yerleştirmekten bahsediyorum. Haber resimleri daha büyük olabillir bu şekilde.

@Leo Tek satırda tek haber daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Haberlerin tamamını siteye yatay olarak yerleştirmekten bahsediyorum. Haber resimleri daha büyük olabillir bu şekilde.
Haber resimlerinin her bölümde daha büyük olmasına pek ihtiyacımız yok.

Bölüm düzenlerinin farklı, estetik ve konforlu olması da önemli.

Bazı ufak ayarlamalar yaptım. Lütfen kontrol sağlayın ve düşüncelerinizi bildirin.

Geri bildiriminize göre aksiyonlara devam edelim.
Ortada tek bir büyük haber görseli ve sağda solda ek makalelerden ziyade tek bir tarafta büyük haber ve diğer tarafında diğer öne çıkan makaleler olabilir. The Verge benzeri bir tasarımdan bahsediyorum aslında.

Öne çıkan büyük yazıdan sonra hemen sağa bakıp kalan ilgi çekici yazılara bakılabilir.

1706511263442.webp

2K monitöre sığmıyor görsel. 5 paragraflık yazı için yazı boyutuna bakın görsel boyutuna bakın. Bunun bir standardının olması gerekmez mi? Görselleri özellikle küçük eklemedim ki durum daha iyi anlaşılsın. @Leo @Recep Baltaş

screencapture-techolay-net-paket-asimini-engelleyen-turkcell-akilli-fatura-servisi-artik-ucre...webp

Benim gözümden de bu şekilde görünüyor;

IMG_0129.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.