Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Benzer konular
- Öneri
Planlanmıyor
Sosyal ana sayfasına genel sohbet kısmı eklenebilir
- Öneri
Kötü göründüğünü düşünmüyorum zaten. Sadece içerik bulmak, içerik seçmek için biraz karışık duruyor. Onu belirtmek istedim. Hoş görünmesiyle verimlilik farklı şeyler bence.Bence tam aksine çok güzel olmuş. Hatta sosyalinde böyle modern bir tasarıma geçmesini isterdim.
Uykusuzluk ve can sıkıntısından kafama göre bir tasarım yapayım dedim. Figma linki.
Eki Görüntüle 14414
Haber resimlerinin her bölümde daha büyük olmasına pek ihtiyacımız yok.@Leo Tek satırda tek haber daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Haberlerin tamamını siteye yatay olarak yerleştirmekten bahsediyorum. Haber resimleri daha büyük olabillir bu şekilde.
Ortada tek bir büyük haber görseli ve sağda solda ek makalelerden ziyade tek bir tarafta büyük haber ve diğer tarafında diğer öne çıkan makaleler olabilir. The Verge benzeri bir tasarımdan bahsediyorum aslında.Bazı ufak ayarlamalar yaptım. Lütfen kontrol sağlayın ve düşüncelerinizi bildirin.
Geri bildiriminize göre aksiyonlara devam edelim.
Ortada tek bir büyük haber görseli ve sağda solda ek makalelerden ziyade tek bir tarafta büyük haber ve diğer tarafında diğer öne çıkan makaleler olabilir. The Verge benzeri bir tasarımdan bahsediyorum aslında.
Öne çıkan büyük yazıdan sonra hemen sağa bakıp kalan ilgi çekici yazılara bakılabilir.
Eki Görüntüle 14423
Bize gönderilen o şekilde.2K monitöre sığmıyor görsel. 5 paragraflık yazı için yazı boyutuna bakın görsel boyutuna bakın. Bunun bir standardının olması gerekmez mi? Görselleri özellikle küçük eklemedim ki durum daha iyi anlaşılsın. @Leo @Recep Baltaş
Eki Görüntüle 21207
Benim gözümden de bu şekilde görünüyor;
Eki Görüntüle 21210