Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Benzer konular
- Öneri
Planlanmıyor
Sosyal ana sayfasına genel sohbet kısmı eklenebilir
- Öneri
Genel olarak görseller çok büyük. Yazı boyutları da büyük olsa; "Neyse büyük tasarım tercih etmişler." derim de, bu kadar büyük görsellerin yanında bu kadar küçük yazılar tercih edilmesi bana garip geliyor.
Mevcut temanın iş görmediğini, kullanışlı olmadığını ve değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir okunabilir tarafı yok.Wordpress Geoit tema tercih edilebilir. 2 yıldır kullanıyorum memnunum.
Şöyle bir baktım da, ana sayfada makale okumak, ilgi çekici içerik bulmak oldukça zor. Gözle taramak ve içerik bulmak gerçekten yoruyor. Daha sade bir tasarıma geçilebilir mi?
Eki Görüntüle 14340
Anasayfa için de karanlık mod mevcut. Temel sorunun tasarım ve yerleşim düzeni olduğunu düşünüyorum.En büyük sorunu aşırı beyaz ve göz yorucu olması. Sosyalden anasayfaya geçince cennete giriş gibi oluyor.
Yazıları okuyamıyorsanız büyütürüz, sıkıntı değil.Genel olarak görseller çok büyük. Yazı boyutları da büyük olsa; "Neyse büyük tasarım tercih etmişler." derim de, bu kadar büyük görsellerin yanında bu kadar küçük yazılar tercih edilmesi bana garip geliyor.
Sizce güzel mi?
Daha okunaklı ve göz yormayan bir tasarım talep etmiştim. Yapıcı bir eleştiriydi benimki.Yazıları okuyamıyorsanız büyütürüz, sıkıntı değil.
Böyle bir niyetim yok ancak temada da herhangi bir problem yok.Daha okunaklı ve göz yormayan bir tasarım talep etmiştim. Yapıcı bir eleştiriydi benimki.
Önerimi kasıtlı olarak sabote ettiğinizi düşünüyorum. Teşekkürler.
Mevcut temanın iş görmediğini, kullanışlı olmadığını ve değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir okunabilir tarafı yok.
Techolay gibi flash atmasa da pek de iyi değil. Orada placeholder var.