DDR5 6400 MHz CL30 RAM için timing önerisi

CMOS yapıp deneyeceksin sırayla. Bunları denerken kayıtlı profilleri yükleyip de dene ama. Çünkü VDDG vesaire 800 bırakıyor, 2200 dahi açılmaz onla. @RapidLemming955

Hala daha bir şey olmadı? Ne yapayım hocam? Siyah ekran bekliyorum böyle.

2233 Boot etmemiştir. CMOS sıfırlayıp CLRTC pinlerden kayıtlı profili yükle. O profil aktiften 2200 MHz dene.

Kapatıp Clear CMOS munyapayım.
Direkt tuşuna basıp kapatayım o zaman önce. Fişi çekmem gerekiyordu değil mi? Statik alacağım bir de.

Kapatıp Clear CMOS munyapayım.

Direkt tuşuna basıp kapatayım o zaman önce. Fişi çekmem gerekiyordu değil mi? Statik alacağım bir de.

Kasa güç tuşu 5 saniye basılı tutup kapat makineyi. Fişten çek, 5 saniye güç tuşu basılı tutup statik al. CLRTC pinlere 10 saniye yıldız ucu dokundur. Sonra sistemi aç. AMI BIOS ekranı gelecek, F1 bas. Kayıtlı profilini yükleyip 2200 MHz dene. Boot ederse Zen ilet.

Aldığım butonun oyuna girme zamanı o zaman.

2200 boot etti hocam. @Ayhan Dönmez
Zen iletiyorum.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam. Şimdilik error yok. 6 dakika oldu. Bunları da denetim. Tekrar save alayım mı?

PBO ve UV işlerini perşembe ayarlarım diye düşünüyorum. PBO için buradan yazarım. Orayı az çok biliyorum gerçi. Zaten mesaja görselini eklemiştim PBO da yaparız diye.

PBO en son, daha dur. Gear Down kapatıp A1-B1 ilet bana son halini, sonra teste al. 1.55 patlarsa 1.58/1.6/1.62 VDD deneyeceksin.

SCL 5-5 bırak Gear kapatınca, 4 mavi ekran. @RapidLemming955

PBO en son, daha dur. Gear Down kapatıp A1-B1 ilet bana son halini, sonra teste al. 1.55 patlarsa 1.58/1.6/1.62 VDD deneyeceksin.

Voltaj değistirmeyeyim o zaman. Gear kapattım. Diğerlerini de 4 yapıyorum.

PBO zaten en son hocam. Ben sadece bugün olmaz diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…