• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Depremler büyük depremi geciktirir mi yoksa tetikler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 848
Ufak ufak enerji boşalırsa böyle böyle iyi işte, yoksa tek seferde 7,5 falan olsa ne İstanbul kalır ne Türkiye Allah muhafaza.

Pazarcık ta olan ilk depremin ikinci depremi tetiklediği bence apaçık ortada. 7.7 lik sarsıntı ile 5 ila 8 km yerin altında olduğu tahmin edilen bir deprem 10 şehiri yerle bir ediyor sa İstanbul da 13km yerin altında olan bir deprem ve 6.2 civarında sarsıntı ile bütün halkı sokağa döktüyse vay halimize.
Geçmiş olsun arkadaşlar.

Şöyle bırakayım.

Ben öyle bilgili birisi değilim. Rastgele bir insanım . Coğrafya hakkında bilgim yok ona göre ciddiye alın dediklerimi. Benim tecrübem şöyle oldu. Depremden 1-2 ay önce 5.1 -yanlış hatırlamıyorsam- büyüklükte bir deprem olmuştu. Ardından Kahraman maraş depremi -yine yanlış hatırlamıyorsam- birkaç ay sonra olmuştu. Bahsettiğim il hatay.

Fayları aynı mı? Bilgi için Celal şengore bakın. Naci görür Bi kac kez panik yaptırıp r yapmıştı konuşma tonund

Olabilir. Ama sağlam olmadığından kesin eminiz. Binanın görmediğiniz kısımlarını da çekeceğim. X'de de daha korkunç görüntüler görüyorum ...
Çok fazla dezenformasyon oluyor böyle durumlarda. Twittera bakmakta sıkıntı
Zaten jeologlar uyarmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…