Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
1.5 veya 2 senedir.
1.5 veya 2 senedir.
O zaman kutulu almani oneririm.Sanırım Türkiye'den hocam. 3 tane 3DS getirteceğimden dolayı param çok kalmaz. Seneye Mayıs ayında almayı düşünüyorum.
1,5 - 2 senedir yaşadığın hayatını nasıl nitelersin?
Depresif, yalnız, sıkıcı ve hevesiz. Gün boyu sadece hayal kurup müzik dinleyip oyun oynuyorum bu iki senedir.1,5 - 2 senedir yaşadığın hayatını nasıl nitelersin?
Özel değilse bu hayallerin içeriği nasıl hayaller? Hayır, anlatmak istemiyorum diyebilirsin.
Cinsel hayaller falan değil. Genellikle mutlulukla alakalı. Mutlu hissetmekle alakalı. Gelecek ile alakalı mesela yurt dışında daha mutlu olmak gibi.Özel değilse bu hayallerin içeriği nasıl hayaller? Hayır, anlatmak istemiyorum diyebilirsin.
Onu kast etmemiştim zaten.
Bu hayallerin içeriğini anlatır mısın özel değilse?
Yeri tam olarak belirlemiş değilim ama gelecek yıllar gibi. Bir apartman. Elimde bilgisayar yeni şeyler öğreniyorum siber güvenlikle alakalı veya robotik kodlama ile alakalı. Bir andan Rusça öğreniyorum. Sıkılırsam bunları dışarıda yapıyorum. Genellikle böyle hayaller kuruyorum.Bu hayallerin içeriğini anlatır mısın özel değilse?
Yani kişiler kimler, nesneler kimler, yerler, zamanlar kimler? Vs vs.
Hedeflediğin meslek nedir?Yeri tam olarak belirlemiş değilim ama gelecek yıllar gibi. Bir apartman. Elimde bilgisayar yeni şeyler öğreniyorum siber güvenlikle alakalı veya robotik kodlama ile alakalı. Bir andan Rusça öğreniyorum. Sıkılırsam bunları dışarıda yapıyorum. Genellikle böyle hayaller kuruyorum.
Turizm'den devam etmeyi düşünüyorum şu anlık. Normalde komi olarak çalışıyorum. Ön büroya geçmek için Rusça öğreniyorum.