Ortaöğretimle atandıktan sonra üniversiteyi nasıl okuyacağım. Bilgisayar programcılığının uzaktan öğretim şeklinde üniversitelerde bölümü var. O şekilde mi olurdu tavsiyeniz?
Ister orgun, ister uzaktan.

Ortaöğretimle atandıktan sonra üniversiteyi nasıl okuyacağım. Bilgisayar programcılığının uzaktan öğretim şeklinde üniversitelerde bölümü var. O şekilde mi olurdu tavsiyeniz?

Eger atanirsan duanı eksik etme. Ne is yaptiginin onemi yok zaten 70 bin lira min maas alacaksin. Onemli olan maas almak. :)

Son düzenleme:
Ister orgun, ister uzaktan.

Eger atanirsan duanı eksik etme. Ne is yaptiginin onemi yok zaten 70 bin liramin maas alacaksin. Onemli olan maas almak. :)

Kral, eksik etmem duamı, çok teşekkürler. Allah razı olsun. Örgün eğitim olduğu zaman nasıl oluyor? Çalıştığın saatleri kim ayarlıyor ve nasıl ayarlıyorsun ki? Var mı öyle bir şey?

Kral, eksik etmem duamı, çok teşekkürler. Allah razı olsun. Örgün eğitim olduğu zaman nasıl oluyor? Çalıştığın saatleri kim ayarlıyor ve nasıl ayarlıyorsun ki? Var mı öyle bir şey?
Sen bunlari dusunme. Egitim hakki diye bir kavram var. Ben universiteye gittigim vakit lise mezunu birisi Saglik bakanliginda memur bizimle ayni siniftaydi. Örgündük. Ayrica universitede cogu hoca derse gelmedin diye yok yazmiyor onlisansta. 😅 Hocaya gidip ben calsiiyorum yardimci ol diyeceksin.

Sen bunlari dusunme. Egitim hakki diye bir kavram var. Ben universiteye gittigim vakit lise mezunu birisi saglik bakanliginda memur bizimle ayni siniftaydi. Örgündük. Ayrica universitede cogu hoca derse gelmedin diye yok yazmiyor onlisansta. 😅 hocaya gidip ben calsiiyorum yardimci ol diyeceksin.

O olay çok iyiymiş, teşekkürler. Peki, sağlık sektörü hakkında ne düşünüyorsun hocam? İlk ve acil yardım. 2 yıllık düşündüğüm sadece iki bölüm vardı; birisi bu, diğeri dediğim gibi bilgisayar prog.

O olay çok iyiymiş, teşekkürler. Peki, sağlık sektörü hakkında ne düşünüyorsun hocam? İlk ve acil yardım. 2 yıllık düşündüğüm sadece iki bölüm vardı; birisi bu, diğeri dediğim gibi bilgisayar prog.
Bilgisayar programciligi kesinlikle secme atamasi en dusuk 88 gordum ve atamalari en dusuk. Bilgisayar ve teknolojileri aliyorlar genel olarak. Diger saglik bolumleri hakkimda bir bilgim yok fakat yine PC programciligindan dusuk. 85 falan ataniyorlar.