Ortaöğretimle atandıktan sonra üniversiteyi nasıl okuyacağım. Bilgisayar programcılığının uzaktan öğretim şeklinde üniversitelerde bölümü var. O şekilde mi olurdu tavsiyeniz?
Ister orgun, ister uzaktan.

Ortaöğretimle atandıktan sonra üniversiteyi nasıl okuyacağım. Bilgisayar programcılığının uzaktan öğretim şeklinde üniversitelerde bölümü var. O şekilde mi olurdu tavsiyeniz?

Eger atanirsan duanı eksik etme. Ne is yaptiginin onemi yok zaten 70 bin lira min maas alacaksin. Onemli olan maas almak. :)

Son düzenleme:
Ister orgun, ister uzaktan.

Eger atanirsan duanı eksik etme. Ne is yaptiginin onemi yok zaten 70 bin liramin maas alacaksin. Onemli olan maas almak. :)

Kral, eksik etmem duamı, çok teşekkürler. Allah razı olsun. Örgün eğitim olduğu zaman nasıl oluyor? Çalıştığın saatleri kim ayarlıyor ve nasıl ayarlıyorsun ki? Var mı öyle bir şey?

Kral, eksik etmem duamı, çok teşekkürler. Allah razı olsun. Örgün eğitim olduğu zaman nasıl oluyor? Çalıştığın saatleri kim ayarlıyor ve nasıl ayarlıyorsun ki? Var mı öyle bir şey?
Sen bunlari dusunme. Egitim hakki diye bir kavram var. Ben universiteye gittigim vakit lise mezunu birisi Saglik bakanliginda memur bizimle ayni siniftaydi. Örgündük. Ayrica universitede cogu hoca derse gelmedin diye yok yazmiyor onlisansta. 😅 Hocaya gidip ben calsiiyorum yardimci ol diyeceksin.

Sen bunlari dusunme. Egitim hakki diye bir kavram var. Ben universiteye gittigim vakit lise mezunu birisi saglik bakanliginda memur bizimle ayni siniftaydi. Örgündük. Ayrica universitede cogu hoca derse gelmedin diye yok yazmiyor onlisansta. 😅 hocaya gidip ben calsiiyorum yardimci ol diyeceksin.

O olay çok iyiymiş, teşekkürler. Peki, sağlık sektörü hakkında ne düşünüyorsun hocam? İlk ve acil yardım. 2 yıllık düşündüğüm sadece iki bölüm vardı; birisi bu, diğeri dediğim gibi bilgisayar prog.

O olay çok iyiymiş, teşekkürler. Peki, sağlık sektörü hakkında ne düşünüyorsun hocam? İlk ve acil yardım. 2 yıllık düşündüğüm sadece iki bölüm vardı; birisi bu, diğeri dediğim gibi bilgisayar prog.
Bilgisayar programciligi kesinlikle secme atamasi en dusuk 88 gordum ve atamalari en dusuk. Bilgisayar ve teknolojileri aliyorlar genel olarak. Diger saglik bolumleri hakkimda bir bilgim yok fakat yine PC programciligindan dusuk. 85 falan ataniyorlar.

Bilgisayar programciligi kesinlikle secme atamasi en dusuk 88 gordum ve atamalari en dusuk. Bilgisayar ve teknolojileri aliyorlar genel olarak. Diger saglik bolumleri hakkimda bir bilgim yok fakat yine PC programciligindan dusuk. 85 falan ataniyorlar.

Hocam rahat iş olarak başka ne var? Bilgisayar teknikeri gibi maaşı da güzel olan. Önlisans ile atanılabilecek.

Hocam rahat iş olarak başka ne var? Bilgisayar teknikeri gibi maaşı da güzel olan. Önlisans ile atanılabilecek.
Hocam hicbirisi yok desem yeridir. 😂😂😂 En cok ilan bilgisayar ve teknolojisinden geliyor. Var hesabini sen yap iste. Kac sefer CIMER'e yazdim. Bilgisayar programcilgi ilani goren cennetlik.🤣🤣

Yandık hocam ya. İnsan ne yapacağına da karar veremiyor.

Hocam sana soyluyorun iste Lise mezunusun atanmaya bak kolayca. Sabah 8 aksam 5 calisinca asgari ucretin 2 kati maas alinca tum fikrin degisecektir bundan emin ol. Daha yolun basindasin. Bak bana bu akli veren kimse olmamisti zamaninda. Tum gayem hayallerimi gerceklestirmekti. Şirket kuracaktim anrdoid, Apple icin uygulama gelsitir3cektim vs. fakat kazin ayagi oyle degil iste. Cevrendeki herkes sana dusman oluyor paran yoksa sifirsin. Ozel sektor zaten berbat kendine vakit ayiramiyorsun eve gelince uyuyorsun yorgunluktan. Bir pazarlari var kurumsal firmalarda calisanlar haric. Sen KPSS calismayi dene lise mezunu kadrolarina atan o sirada o iste calisirken aydinlanirsin zatwn hangi bölümü sececegine daha iyi karar verirsin. Sahsen ben elektrik falan okurdum hem atanmasi kolay hem de ozel sektorde isi cok. Hiç bitmeyecek bir bolum bu fakat tehlikeli tabii ki bu ayri.

Simdi 32 yasindayim eski kafa ve zekadan eser yok. Okudugumu unutuyorum. Memur olmak istemezdim 4 yil once falan. Son 2 yıldır fena sardim bu olaya. Soyle basit bir yasadigim ornek vereyim. Işe girdim kamera falan takiyoruz, hat cekiyoruz kameralara. Switch dedigimiz modem ile bagalntisini saglayan cihazı gitmisler 120-90 daireye elektirij yayan panonun dibine kurmuslar. Yanlislikla oraya uzansan kömür olursun bak garanti veriyorum. Sabah 6'da kalktim 7 de dolmusa bindim 8.00 da is basi yaptik durmadan oglen 20 dakikalik mola verdik aksama kadar. Af edersin popomdan terler aka aka temmuz sicaginda calistik it gibi. Asgari ucret veriyor bunlar. Ne diyeyim baska yani var gerisini sen hesap et. Ayrica lise mezunu guvenlikci sertifikasi falan alabiliyorsan al bununda atamalari kolay. Neyse diyeceklerim bu kadar. Ailen zengin ve halin vaktin yerinde degilse bosuna macera arama kendine.

Son düzenleme: