Cumartesi direksiyon sınavım var. Verebileceğiniz taktikler var mıdır? Öncelikle sürüşte genel bir problemim yok gibi derslerdeki hoca bana %85 geçebilecek durumdasın dedi ancak ben aracın bagajındaki eşyalarda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Adları çok karışık hepsinin tıkanırım eksik falan söylerim bir problem olur mu? Sınavın olduğu yolları ezbere tam bilmiyorum nereden gideceğimi söylüyorlar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
3 ay önce ehliyetimi aldım. İlk olarak bagaj kısmında "İlk yardım çantası, yangın tüpü, reflektörler, kriko ve bagaj altında yedek lastik (benim kullandığım araçta vardı)" bunları söyledim. Bagaj kolay hiç endişe etmeyin.
Sinyallere, el frenine, aynalara dikkat etsen tamamdır. Sürüşünde sıkıntı yoksa geçersin.
Sinyallere, el frenine, aynalara dikkat etsen tamamdır. Sürüşünde sıkıntı yoksa geçersin.
vladimirputin
Becerikli
Sakin ol.
SupraSonic
Uzman
Sakin olmak ve hocanın öğrettiği tüm yöntemleri düzgünce uygularsan rahat rahat geçersin. Bir de üstüne anlayışlı hocalar denk gelirse baya baya yardımcı oluyorlar endişe etmene gerek yok.
Sadece hocalar seni konuşturarak dikkatinin dağılmasını istiyor. Ona dikkat etmeni tavsiye edebilirim. Ama bütün bunlar bi yana en önemlisi sakin olman.
Sadece hocalar seni konuşturarak dikkatinin dağılmasını istiyor. Ona dikkat etmeni tavsiye edebilirim. Ama bütün bunlar bi yana en önemlisi sakin olman.
serhatmorgan
Uzman
Sinyali sakın aklından çıkarma. Başlayacağın andan itibaren içinden sinyal diye tekrarla.
Yolu söylemiyorlar, yanlış gidersen de güzarhagı bilmiyor diye eleniyorsun. Işıklara dikkat et. En önemlisi sinyal. Parklar da da dubaya çarpmazsan sıkıntı olmaz. Dediğim gibi yolu öğren kesinlikle. Işıklar ve sinyale de dikkat et. En temelde sakin olman gerekiyor heyecan yapma, yanında oturanlar da insan sonuçta. Kimse kasıtlı bırakmaya çalışmaz.
LA Knight
Üstün
Bol bol sinyal ver. Sakın sinyal vermemezlik yapma. Sana dur kalk filan yaptırırken bile sağa yanaşırken sinyal vermezsen bırakıyorlar. Onun dışında olur da geçerken sarı yanarsa koy frene. Öyle gri noktada geçiş yapma. Yani Cumartesi günü dünyanın en örnek sürücüsü olacaksın, dikkatini dağıtmayacaksın, sakin olacaksın, bol sinyal, park yaparken ileri geri manevran olduğunu unutma.
Bol şans.
Bol şans.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube