Elma ısıran
Üstün
Ali Erbaş'ın Arapça bilmemesi garip işte...
Aras kargodur...Başımızdaki adam da...
Kapı çaldı hemen geliyorum.
Aras kargodur...Başımızdaki adam da...
Kapı çaldı hemen geliyorum.
Ben de diyorum ki birini bilmesi gerekiyorsa hepsini bilmesi gerekiyor. E hepsini bilemeyeceğine göre hiçbirini bilmemesi normal.İslamin kitabı Arapça. Kendisi Arapça bir şekilde anlayıp okumamışsa ne manası var ki? Çevrilere falan karşı olduğum yok ama en azından böyle birinin Arapça bilmesi gerekir.
![]()
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arapça soruyu anlamadı, Türkçe’ye çevirtti
Biyografisinde iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği yazan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kendisine sorulan Arapça soruya cevap veremedi ve Türkçe tercüme istediwww.politikyol.com![]()
Ali Erbaş'ın iyi derecede Arapça bilmediği ortaya çıktı! CV'sinde 'İyi derece Arapça biliyor' yazıyor
Biyografisinde iyi derecede Arapça bildiği yazan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Bağdat’ta bir muhabirin sorduğu Arapça soruyu anlamadı. Türkçe çevirinin ardından soruya Türkçe cevap verdi.www.yenicaggazetesi.com.tr
![]()
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arapça soruyu anlamadı, Türkçeye çevirtti
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kendisine sorulan Arapça soruya cevap veremedi ve Türkçe tercüme istedi. Erbaş’ın biyografisinde iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği yazıyor.www.cumhuriyet.com.tr