Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Öğlen kepek ekmeğin içine peynir domates, salatalık, maydanoz gibi sebzelerle sandviç yapacağım. Diyet yapıyorum. Bunların yanına yakışan diyette içilebilecek kalorisi az ne içebilirim?
Öğlen kepek ekmeğin içine peynir domates, salatalık, maydanoz gibi sebzelerle sandviç yapacağım. Diyet yapıyorum. Bunların yanına yakışan diyette içilebilecek kalorisi az ne içebilirim?
Doğadan'ın Roobios Vanilyalı çayı baya güzel ama bu tür marketten alacağınız çayların içinde hep aroma verici olur. Diyet yaparak sağlıklı yaşamaya adım atan birisi olarak sağlıksız, sentetik olan çoğu şeyi hayatınızdan direkt atmanızı öneririm.
Doğadan'ın Roobios Vanilyalı çayı baya güzel ama bu tür marketten alacağınız çayların içinde hep aroma verici olur. Diyet yaparak sağlıklı yaşamaya adım atan birisi olarak sağlıksız, sentetik olan çoğu şeyi hayatınızdan direkt atmanızı öneririm.
Şekersiz olan tatlandırıcılı bütün içecekler sağlıklıdır. Tatlandırıcının zararı tamamen şehir efsanesi. Günde 10-20 teneke içerseniz elbette zararı olur fakat sandviçin yanına 1 bardak, 1 kutu içmek bir zarar vermez. Kan şekeriniz tavan yapmaz. Çoğunun kalorisi de olmadığı için (su ve tatlandırıcı) diyette iyi gider.
Şekersiz olan tatlandırıcılı bütün içecekler sağlıklıdır. Tatlandırıcının zararı tamamen şehir efsanesi. Günde 10-20 teneke içerseniz elbette zararı olur fakat sandviçin yanına 1 bardak, 1 kutu içmek bir zarar vermez. Kan şekeriniz tavan yapmaz.