Diyette sandviç yanına ne içilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umutlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 880
Tatlandırıcı var içinde. Bu daha büyük bir sıkıntı zaten. Şahsen kendim de içerim de diyet mi yapmak istiyor sağlıklı 0 paketli gıda mı tüketmek istiyor buna karar vermeli önce.

Sana kalmış.
Ben ayran ve su içmeyi tercih ediyorum, kola bana yaramıyor, ara sıra meyve aromalı gazoz içerim.

Hazır meyve sularını da içmiyorum, muhtemelen sos yapımı hariç bulaşmam bunlara da, meyve alıp suyunu sıkınca para israf oluyormuş gibi hissediyorum.

Su en doğru tercih olacaktır. Limonata, Ayran vb şekerli içecekler insülin direncini arttırır ve kısa sürede tekrar acıkmana sebep olur, ayrıca insülin seviyesi yüksek iken vücut yağ depolama moduna geçer. "Şekersiz" diye adlandırılan fakat içinde şekerden çok daha zararlı ve insulün seviyesini maksimum seviyeye çıkaran modifiye nişastalar ve karbonhidratlar bulunur. Su haricinde bir şey içmeni pek önermem.

Şalgam da kalorisi düşük, şekersiz ve sağlıklı bir içecek. Seviyorsan tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…