Diz kapağının çok belli olması sorun teşkil eder mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
Tuhaf olacak ama diz kapağım çok belli oluyor. Bir sorun oluşturur mu? Nedense bir tırstım hiç böyle şeyle karşılaşmamıştım.

Ağrımıyorsa sorun yok. Belli oluyor ne demek yahu Çok tırsıyorsan 1 saat ayır ve hastaneye git. Kimliğinle gidip sıra alıyorsun muayene olup çıkıyorsun bu kadar basit. Büyütme gözünde.

Kemik gelişiminin olduğu yaşlardaysan belirmesi normal. Dizi kırınca zaten herkeste biraz belli oluyor diz kapağı. Yine de çok takıyorsan uzmanına görün.

Kemik gelişiminin olduğu yaşlardaysan belirmesi normal. Dizi kırınca zaten herkeste biraz belli oluyor diz kapağı. Yine de çok takıyorsan uzmanına görün.
Tam o sırasındayım, boyda uzama çağındayım burada. Ondanda olabilir. Teşekkürler.
Ağrımıyorsa sorun yok. Belli oluyor ne demek yahu Çok tırsıyorsan 1 saat ayır ve hastaneye git. Kimliğinle gidip sıra alıyorsun muayene olup çıkıyorsun bu kadar basit. Büyütme gözünde.
ilk defa karşılaştım ama neden diğerinde gözükmüyor çok onun gibi.

Ayağının üzerine oturma alışkanlığın olabilir her şey olabilir yani. Ebeveynlerinden birine kontrol ettir o anlar. Merak etme yani.

Tamam zaten çorabım çsini bile göstermekten nefret ediyorum. Benim için sorun çıkmaz.

Diz kapağını hayal ettim ve sorun olur.
Hocam kemik gözükmüyor. Deride çok fazla belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…