Silverback Gorilla
Üstün
Tuhaf olacak ama diz kapağım çok belli oluyor. Bir sorun oluşturur mu? Nedense bir tırstım hiç böyle şeyle karşılaşmamıştım.
Tam o sırasındayım, boyda uzama çağındayım burada. Ondanda olabilir. Teşekkürler.Kemik gelişiminin olduğu yaşlardaysan belirmesi normal. Dizi kırınca zaten herkeste biraz belli oluyor diz kapağı. Yine de çok takıyorsan uzmanına görün.
ilk defa karşılaştım ama neden diğerinde gözükmüyor çok onun gibi.Ağrımıyorsa sorun yok. Belli oluyor ne demek yahuÇok tırsıyorsan 1 saat ayır ve hastaneye git. Kimliğinle gidip sıra alıyorsun muayene olup çıkıyorsun bu kadar basit. Büyütme gözünde.
Ayağının üzerine oturma alışkanlığın olabilir her şey olabilir yani. Ebeveynlerinden birine kontrol ettir o anlar. Merak etme yani.ilk defa karşılaştım ama neden diğerinde gözükmüyor çok onun gibi.
Ayağının üzerine oturma alışkanlığın olabilir her şey olabilir yani. Ebeveynlerinden birine kontrol ettir o anlar. Merak etme yani.
Hocam kemik gözükmüyor. Deride çok fazla belli oluyor.
Erkeklerde daha çok belli olur diz kapağı.Tamam zaten çorabım çsini bile göstermekten nefret ediyorum. Benim için sorun çıkmaz.
Hocam kemik gözükmüyor. Deride çok fazla belli oluyor.