isimsizman
Uzman
Arkadaşlar, bugün tuvaletteydim, tam kalkacaktım; düz basmak yerine biraz yan bir açıyla bastım sanırım ve birden ayağımda küt etti. Bir şeyler oldu, ilk başta kramp zannettim, sonra ciddi acımaya başladı ve ellerimle dizimi tutmaya başladım. Diz kapağının çıktığından emin değilim ama o kısımlarda bir şeyler olmuştu. Çıktıktan sonra 30 saniye falan sonra dizimi düz tuttum ve bir kez daha küt etti, yerine oturdu sanırım. Ağrı vardı, biraz krem sürdüm. 5 saat geçti, şu anda hala ağrımıyor, şişlik de olmadı, kızarma morarma da yok. Gördüğüm diğer insanlar sporla uğraşırken veya atletik şeyler yaparken yaşamışlar bu durumu; ben sadece oturduğum yerden kalkıyordum ve dizimin şeklini hatırlamıyorum o korkuyla. Çok fazla sola gitmedi diye düşünüyorum, hafif bir kayma olabilir belki benimki.
Doktora vesaire gitmeli miyim? Yürüyebiliyor ve biraz zorlansam da bacağımı katlayabiliyor, sağa sola hafif çevirebiliyorum. Bunun zamanla geçeceğini düşünüyorum. Diz kapağım çıkmış mıdır, dönmüş de olabilir mi? Bu tekrarlar mı? Bilen birileri korkutmadan yazabilir mi? Hiç başıma gelmedi daha önce böyle bir şey. Sporla falan da uğraşmam.
Doktora vesaire gitmeli miyim? Yürüyebiliyor ve biraz zorlansam da bacağımı katlayabiliyor, sağa sola hafif çevirebiliyorum. Bunun zamanla geçeceğini düşünüyorum. Diz kapağım çıkmış mıdır, dönmüş de olabilir mi? Bu tekrarlar mı? Bilen birileri korkutmadan yazabilir mi? Hiç başıma gelmedi daha önce böyle bir şey. Sporla falan da uğraşmam.